Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Σάλος με την ΕΡΤ: Ισλαμιστική προπαγάνδα σε ώρα αιχμής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτά που συμβαίνουν στην ΕΡΤ, αλλά και σε ολόκληρο το σύστημα το οποίο διοικείται και διευθύνεται από το Μέγαρο Μαξίμου, προκαλούν πλέον τεράστια ερωτηματικά για την πραγματική τους σκοπιμότητα.

Εδώ και αρκετή ώρα, το ειδησεογραφικό κανάλι της ΕΡΤ, το ΕΡΤ news, μεταδίδει μία άθλια προπαγάνδα υπέρ των ισλαμιστών του Κατάρ, τους οποίους τους παρουσιάζουν ως ανθρωπιστές, που βοηθούν ανθρώπους!

Μιλάμε για ένα προκλητικό αφιέρωμα σε μία χώρα η οποία ανοιχτά χρηματοδοτεί και υποστηρίζει όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και τρομοκρατικές οργανώσεις ισλαμιστών, οι οποίες έχουν διαπράξει θηριώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας!

Μία χώρα που εμπλέκεται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της ευρωπαϊκής ένωσης, μία χώρα που δολοφόνησε χιλιάδες εργάτες για να διεξαχθεί το περιβόητο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της ντροπής, μία χώρα – εχθρός της Ελλάδας.

Και όμως, η ΕΡΤ προβάλει έναν πραγματικό διθύραμβο, που παρουσιάζει το Κατάρ ως τον «τεράστιο φιλάνθρωπο» που βοηθάει τους φτωχούς και τους κατατρεγμένους…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ