33χρονη έπεσε θυμα παρενόχλησης απο ανώμαλο, επιστρέφοντας στο σπίτι της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαχτάρησε 33χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε θύμα παρενόχλησης επιστρέφοντας σπίτι της μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Όπως κατήγγειλε, ένας άγνωστος άνδρας περίπου 25-35 ετών την ακολούθησε από την πλατεία Αρχαίας Αγοράς έως το σπίτι της, που βρίσκεται στην Άνω Πόλη.

Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα Voria.gr, «επέστρεφα, περίπου στις 02:00, από την οδό Τσαμαδού όταν κατάλαβα ότι κάποιος με ακολουθεί. Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη ώστε να φτάσω γρήγορα στο σπίτι μου».

Φτάνοντας στο αδιέξοδο στενό, όπου βρίσκεται η είσοδος της πολυκατοικίας που μένει, γυρνώντας το κεφάλι της, είδε έναν άνδρα στο ένα μέτρο, να αυνανίζεται κοιτώντας την επίμονα, ενώ συνέχισε να την ακολουθεί και μέσα στο στενό.

Έντρομη μπήκε στην είσοδο της πολυκατοικίας της και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, που έφτασε και κατέγραψε το περιστατικό, με την 33χρονη να δίνει και περιγραφή του δράστη.

Στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, ενημερώνοντας και για παρενοχλητικά μηνύματα που έλαβε από άγνωστο σε αυτήν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από δύο μέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ