Βαράει διάλυση το Νοσοκομείο «Μεταξά» – Μετά τις αναβολές χημειοθεραπειών, τέλειωσαν τα ρομποτικά χειρουργεία και οι καρδιολόγοι

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των ασθενών στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά».

Μετά τις αποκαλύψεις για αναβολές χημειοθεραπειών που προκάλεσαν την οργή της κοινωνίας, σήμερα αποκαλύπτονται και νέα σοβαρά προβλήματα, σύμφωνα με έγγραφα διευθυντών κλινικών.

«Κάθε μέρα σκάνε νέα σημαντικά προβλήματα, ως αποτέλεσμα της κακοδιοίκησης όλων των προηγούμενων ετών» αναφέρει ιατρός του νοσοκομείου Μεταξά στο Thestandard.gr!

Σύμφωνα με την ίδια έγκυρη πηγή, απεστάλησαν έγγραφα από δυο διευθυντές κλινικών του νοσοκομείου «Μεταξά», της Γυναικολογικής και της Καρδιολογικής, σύμφωνα με τα οποία, σταματούν τα ρομποτικά χειρουργεία των γυναικολογικών περιστατικών λόγω έλλειψης αναλώσιμων, ενώ σταματούν και τα πρωινά ιατρεία ασθενών των καρδιολόγων λόγω αποχώρησης ενός εκ των τριών καρδιολόγων που υπηρετούν στο νοσοκομείο.

Και όλα αυτά τη στιγμή που το «Μεταξά» είναι είναι το μόνο δημόσιο νοσοκομείο που διαθέτει το σύστημα χειρουργικής DaVinci.

Η κατάσταση που επικρατεί στο αντικαρκινικό νοσοκομείο της δεύτερης υγειονομικής περιφέρειας παραπέμπει σε ένα νοσοκομείο υπό διάλυση!

Υπό διερεύνηση το σοβαρό περιστατικό με την αναβολή χημειοθεραπείας ασθενή

Ωστόσο, με ανακοίνωση της δεύτερης υγειονομικής περιφέρειας Πειραιά και Αιγαίου, το σοβαρό θέμα που προέκυψε χθες με την αναβολή χημειοθεραπείας ασθενή, φαίνεται να πηγαίνει στο «αρχείο», μιας και το επίσημο δελτίο τύπου κάνει λόγο για «διερεύνηση των αιτιών».

Το ζήτημα του Διοικητή του νοσοκομείου Μεταξά φαίνεται πως έχει φτάσει και στο Μέγαρο Μαξίμου, γεγονός που δείχνει την κρισιμότητα της διαχείρισης, αλλά και τις ενδεχόμενες πολιτικές προεκτάσεις που μπορεί να λάβει, μετά ιδίως και τις καταγγελίες εργαζομένων του νοσοκομείου, όπως η διευθύντρια Διοικητικών υπηρεσιών Αναστασία Χαραλάμπους, η οποία έκανε ευθέως λόγο για κακοδιαχείριση του Διοικητή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Πηγή του Υπουργείου Υγείας αναφέρει ότι οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το νοσοκομείο «Μεταξά» θα ληφθούν πολύ σύντομα.

thestandard.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ