Blue Horizon: Αδιανόητες δηλώσεις ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Θρηνούν τον αδικοχαμένο, θρηνούν κι αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους (και τον δολοφόνησαν)»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για τον θάνατο του 36χρονου στον Πειραιά που, όπως αποτυπώνεται σε βίντεο, έσπρωξαν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» και κατέληξε στη θάλασσα, μίλησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Σάλος με την οργισμένη ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά για τον Blue Horizon στον Πειραιά

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από την εικόνα που είδαμε, είναι μια εικόνα φρίκης. Αισθάνομαι συντετριμμένος και για το θάνατο του συνανθρώπου μας και για την εικόνα που εκπέμπει ένα πλοίο της ακτοπλοΐας […] Δεν μπορώ να αντιληφθώ τη συμπεριφορά αυτή για κανένα λόγο και με κανένα τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο Open.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι ο υπουργός ισχυρίστηκε πως εκτός από την οικογένεια του 36χρονου νεκρού που θρηνεί, υπάρχουν κάποιοι που θρηνούν και για τους κατηγορούμενους.

«Θεωρώ ότι σήμερα υπάρχουν αυτοί που θρηνούν τον αδικοχαμένο και υπάρχουν και αυτοί που θρηνούν για αυτούς που πήγαν να κάνουν τη δουλειά τους, να φέρουν ένα μεροκάματο, και σήμερα βρίσκονται κατηγορούμενοι για δολοφονία», είπε.

netakias.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ