BILD: Οι μισοί Γερμανοί πολίτες εκπαιδεύτηκαν να ζουν με επιδόματα – Ώσπου να δουν το VIDEO που ακολουθεί

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΑΠΕ είναι ιδιαίτερα ενήμερο για τα θέματα της Ατζέντας 2030. Έτσι με ενδιαφέρον είδαμε να “μοιράζει” στους μηντιακούς συνδαιτημόνες την είδηση που θέλει πάνω από τους μισούς Γερμανούς να μην έχουν κανένα όραμα για τη ζωή πέρα από το να τους ταίζει το κράτος με παχυλά επιδόματα εξάρτησης.

By The Wrong Man

Είναι η προτεινόμενη συνταγή από το WEF ώστε οι άπραγοι πολίτες να βρίσκονται στον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης, του κράτους. Δηλαδή ένα καθεστώς στα πρότυπα της Κίνας με την planδημία να είναι ένα πείραμα σε αυτή τη κατεύθυνση ενώ θα ακολουθήσουν φυσικά και τα επόμενα εργαλεία-ειδικά έως τον Νοέμβριο του 2024 που είναι προγραμματισμένη η εκλογική αναμέτρηση για την ανάδειξη του νέου Προέδρου στις ΗΠΑ.

Εάν τελικά διεξαχθούν οι εκλογές μια ιδέα που δεν αρέσει ιδιαίτερα στους Νew Woke Τimes όπως τους χαρακτήρισε ο Elon Musk.

Tα επιδόματα στα οποία εθίζονται, ως άλλοι Σκύλοι του Παυλώφ οι πολίτες της Ε.Ε., η ηγεσία της οποίας συμμετείχε με χορηγίες στο έργο του Κινέζικου Ινστιτούτου Βιολογίας της Wuhan όπως και στην επιβολή των εμβολίων ευθανασίας COVID-19, είναι ιδιαιτέρως ανθυγιεινά. Για την ακρίβεια αποσκοπούν στη τέφρα σου αφού στο μεταξύ θα έχεις παραδοθεί πλήρως στο κράτος-πατερούλη.

Πάμε να δούμε τι συμβαίνει με τους Γερμανούς πολίτες σύμφωνα με τον ιστότοπο του protothema.gr που αναπαράγει από το καλό ΑΠΕ στη σχετική είδηση>

Περισσότεροι από τους μισούς Γερμανούς θεωρούν ότι δεν αξίζει πλέον και τόσο να εργάζονται, μετά τις νέες αυξήσεις στα προνοιακά επιδόματα,αναδεικνύεται σε δημοσκόπηση του Ινστιτούτου INSA για λογαριασμό της εφημερίδας BILD.

F49h l5aEAAIe F

Σύμφωνα με την έρευνα, το 52% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι δεν υπάρχει κίνητρο εργασίας για κάποιον με πλήρη απασχόληση που αμείβεται με τον κατώτατο μισθό, καθώς δεν κερδίζει τελικά πολύ περισσότερα από τον άνεργο που ζει με τα σχετικά επιδόματα.

Οι Γερμανοί φαίνονται επίσης διχασμένοι σχετικά με το εάν οι αυξήσεις που αποφάσισε η κυβέρνηση είναι σωστές ή όχι. Τις εγκρίνει το 45%, ενώ το 44% τις θεωρεί αδικαιολόγητες.

MV52BNjNjNjhjMzktMmUzYi00MjJlLWE0NWEtMjY4NjQ5NjdmODQ5XkEyXkFqcGdeQXVyMTQ4NzA0NDgy. V1MV52chirmfoto 2023 04 16 um 16.23.16 1400x800 1

Στον προϋπολογισμό του 2024, το βασικό επίδομα ανεργίας αυξάνεται από τα 502 στα 563 ευρώ για άνεργο άγαμο χωρίς παιδιά. Αυξήσεις δίδονται και στους γονείς με χαμηλό εισόδημα, οι οποίοι από το γενικό επίδομα των 250 ευρώ για κάθε παιδί, όπως ισχύει σήμερα, θα εισπράττουν από το 2025 636 ευρώ για το πρώτο παιδί και 530 για κάθε ένα παιδί μετά. Με τον κατώτατο μισθό στα 1450 ευρώ (καθαρό ποσό), η εργασία πλήρους απασχόλησης με τον κατώτατο μισθό δεν θεωρείται πλέον από πολλούς επαρκώς ελκυστική.

2023 09 05 9.04.50 μ.μ. e1693941924638

«Προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουμε τα κίνητρα για εργασία. Η απασχόληση θα αποτελεί προϋπόθεση για κάποια από τα επιδόματα, ακριβώς επειδή η γονεϊκή ανεργία αποτελεί σημαντικό παράγοντα που οδηγεί σε παιδιά κάτω από το όριο της φτώχειας», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Κρίστιαν Λίντνερ, υπεραμυνόμενος των κυβερνητικών αποφάσεων.

Δείτε λοιπόν τώρα στο VIDEO που ακολουθεί τι έπεται των επιδομάτων>

Πηγη: kourdistoportocali.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ