Συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τον Παλαμά Καρδίτσας, όπου οι κάτοικοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ και οι 24 ώρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε αυτή τη χώρα δεν παίρνουμε ανάσα.

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τον Παλαμά Καρδίτσας, όπου οι κάτοικοι βρίσκονται εγκλωβισμένοι εδώ και οι 24 ώρες και τα νερά έχουν φτάσει κυριολεκτικά στο ύψος της στέγης των σπιτιών.

Το χωριό βρίσκεται βυθισμένο και και όπως καταγγέλει ο δήμαρχος Παλαμά από χθες δεν έχει υπάρξει καμία βοήθεια στην περιοχή. Οι κάτοικοι εκπέμπουν SOS από τις σκεπές των σπιτιών τους ενώ καλούν σε απεγκλωβισμό, αφού δεν έχουν τρόπο διαφυγής.

Κάτοικος της περιοχής καταγγέλλει: «Από τις 4 η ώρα το πρωί, δεν ήχησαν οι καμπάνες του χωριού, δεν χτύπησε το 112. Έχουν καταπλακωθεί άνθρωποι μέσα στα σπίτια τους. Αυτή τη στιγμή καλώ σε βοήθεια από την απέναντι πλευρά. Είναι ψηλό το σπίτι μου και έχω ανέβει ψηλά. Έχουν έρθει στο σπίτι μου κάτοικοι από τις γύρω οικίες. Έχουν πεθάνει άνθρωποι, έχουν πνιγεί. Ακριβώς στο απέναντι σπίτι, έμενε ένας άνθρωπος μέσα μόνος του. Δεν μπόρεσα να τον βοηθήσω. Έπεσε το σπίτι του, καταπλακώθηκε. Δεν μπορώ να πάω να τον βρω. Έχει σπάσει το φράγμα του Σταυρού, το νερό έρχεται με τεράστια φόρα. Κάθε 10 λεπτά ακούς σπίτι να γκρεμίζεται. Είναι εγκλωβισμένοι πολλοί άνθρωποι. Έχω ζητήσει βοήθεια, μας είπαν σε 2 ώρες θα στείλουν βάρκα. Αυτή τη στιγμή είναι σαν να υπάρχει μια απέραντη θάλασσα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ