Dailymail: Ο Larry Sinclair και η “προσωπική επαφή” με τον Obama

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To βαθύ κράτος (Deep state) και η επιλογή των ηγετών στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ με κριτήριο τα πάθη και τις εξαρτήσεις τους;

Καταδικασμένος απατεώνας-σύμφωνα με τη Dailymail.com-ισχυρίζεται ότι έκανε sex με κοκαΐνη με τον Obama δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

O Larry Sinclair ισχυρίζεται ότι γνωρίστηκαν μέσω ενός οδηγού taxi λιμουζίνας και συνευράθηκαν στο πίσω μέρος της λιμουζίνας του – πριν ο Barack επιστρέψει γιαπερισσότερα στο ξενοδοχείο του επόμενη μέρα.

O Larry Sinclair μίλησε στον Tucker Carlson με τη συνέντευξη στο X. να έχει εκατομμύρια τηλεθεατές.

Ο Sinclair  ισχυρίστηκε σε συνέντευξή του την Τετάρτη ότι πήρε κοκαΐνη με τον Barack Obama και του έκανε στοματικό σεξ δύο φορές στο Σικάγο το 1999.

Ο Larry Sinclair ισχυρίστηκε ότι γνώρισε τον Obama μέσω ενός οδηγού λιμουζίνας, ο οποίος γνώριζε τον τότε εκπρόσωπο του Ιλινόις.

Ισχυρίστηκε ότι ο Obama κάπνισε κρακ μαζί του και στη συνέχεια ο Sinclair του έκανε στοματικό σεξ. Υποστήριξε επίσης ότι την επόμενη μέρα εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο που έμεινε ο Obama και η ίδια ρουτίνα επαναλήφθηκε.

Ο Sinclair είπε ότι ήταν σίγουρος ότι ο Obama είχε κάνει σεξ με άντρες στο παρελθόν και κάπνιζε κρακ στο παρελθόν.

Είπε ότι ήξερε ότι ο  Obama ήταν παντρεμένος, αλλά ο γάμος ήταν προβληματικός και τον περιέγραψε ως «απατεώνα».

Ο καταδικασμένος απατεώνας Larry Sinclair (αριστερά) εμφανίστηκε στην εκπομπή του Tucker Carlson στο X το βράδυ της Τετάρτης για να αναβιώσει τους μακροχρόνιους ισχυρισμούς του για σεξ με τον Barack Obama.

Ο γεννημένος στη Νότια Καρολίνα Larry Sinclair  δημοσίευσε μόνος του ένα βιβλίο με τίτλο: «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?»

Ο Sinclair, ο οποίος μεγάλωσε στη Νότια Καρολίνα και τώρα ζει στο Μεξικό, είπε ότι ζούσε στο Κολοράντο εκείνη την εποχή και πήγε στο Σικάγο.

«Ήμουν στην πόλη για μερικές νύχτες και σίγουρα έψαχνα για πάρτι», είπε. «Δεν υπήρχε αμφιβολία για αυτό που έψαχνα».

Είπε ότι τον πήρε ένας οδηγός λιμουζίνας και τον σύστησε στον Obama. «Ο οδηγός σίγουρα τον γνώριζε, όπως είπε ότι ήταν φίλος.

«Μόλις ανακάλυψα αργότερα από έναν δημοσιογράφο από το Bloomberg News, ότι η εταιρεία λιμουζίνας είχε συναλλαγές με τον Tony Rezko».

Ο γεννημένος στη Συρία Rezko ήταν ένας διαβόητος δωρητής των Δημοκρατικών, ο οποίος συνέβαλε στην εκστρατεία του Obama. Αργότερα φυλακίστηκε για πολλαπλές κατηγορίες απάτης.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Obama και η Michelle Obama εμφανίστηκαν στο US Open την περασμένη εβδομάδα. Είναι παντρεμένοι από το 1992 και έχουν δύο κόρες

Ο Sinclair, είπε ότι αυτός και ο Obama πήγαν σε ένα «πολυτελές, ήσυχο» μπαρ, το οποίο δεν μπορούσε να ονομάσει – αλλά «όπου τα γυαλιά είχαν τρία X».

Ο Sinclair είπε ότι δεν είχε ιδέα ότι ο Οbama ήταν πολιτικός.

Ο απατεώνας είπε ότι είπε στον Οbama ότι ήταν κουρασμένος και «ήθελε κάτι να ξυπνήσει» και ο Οbama κατάλαβε αμέσως ότι εννοούσε κοκαΐνη και του είπε ότι μπορούσε να την αγοράσει.

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν εκπρόσωπος στο Illinois House. Απλώς ήξερα ότι υποτίθεται ότι ήταν παντρεμένος και εκείνη τη στιγμή αντιμετώπιζε κάποια θέματα στο γάμο», είπε ο Sinclair.

Είπε ότι επέστρεψαν στη λιμουζίνα, οδηγήθηκαν σε ένα μέρος όπου μπορούσαν να αγοράσουν κοκαΐνη. Ο Sinclair είπε ότι έδωσε στον Ομπάμα 250 δολάρια για να αγοράσει κοκαΐνη: Ο Οbama βγήκε έξω, επέστρεψε στη λιμουζίνα και μετά πήραν τα ναρκωτικά.

254

Ο Sinclair ισχυρίζεται ότι ο Οbama κάπνιζε το ναρκωτικό, ενώ εκείνος το ρουφούσε.

Ο Sinclair είπε ότι, αφού πήραν και οι δύο κοκαΐνη, ο Sinclair άρχισε να χαϊδεύει τον μηρό του Obama.

«Τότε τον χτύπησες», είπε ο Carlson. «Έμοιαζε σοκαρισμένος από αυτό;»

Ο Sinclair απάντησε: «Καθόλου».

Aπλά τους αναθέτουν ειδικές αποστολές. Ο Biden απαιτούσε καθημερινά σχεδόν επί 3 χρόνια από τους συμπολίτες τους να εμβολιαστούν με τα εμβόλια COVID-19.

Aυτή ήταν προφανώς μία από τις 2-3 αποστολές που ανέλαβα να φέρει σε πέρας σύμφωνα με τις υποδείξεις του βαθέως κράτους των ΗΠΑ όπως υποστηρίζει ο Tucker Carlson πρώην παρουσιαστής του FOX news ο οποίος επειδή υποστήριζε αυτού του είδους τις απόψεις βρέθηκε εκτός καναλιού.

Η οικογένεια Biden είναι βαθιά διεφθαρμένη.

Ακόμη και οι Νew York Times-η μηντιακή ναυαρχίδα των “ειδικών αποστολών”- αναγκάζονται πλέον να δημοσιεύουν σχετικά ρεπορτάζ όπως θα δείτε στη συνέχεια. Αλλά το πιο καυτό θέμα των ημερών στις ΗΠΑ είναι οι επιστολές του νεαρού Barack Obama o οποίος έγραφε το 1982 σε επιστολή του σε μία πρώην κοπέλα του>

-Κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά με τη φαντασία μου», έγραψε ο Obama το 1982 σε μια επιστολή του σε μια πρώην κοπέλα.

Ένας 21χρονος Barack Obama είπε ότι φαντάζεται να κάνει έρωτα με άντρες στο κεφάλι του, σύμφωνα με ένα από τα παλιά του γράμματα.

Ο πρώην Πρόεδρος Barack Obama έγραψε για το δικό του «ανδρόγυνο» μυαλό και «και το να κάνει έρωτα με τους άντρες καθημερινά, αλλά κατά τη φαντασία μου», σύμφωνα με το διασκευασμένο τμήμα μιας διαβόητης πλέον επιστολής του 1982, που έλαβε η The Post.

Η επιστολή άνω των 40 ετών σε μια πρώην κοπέλα επανήλθε πρόσφατα αφού ο βιογράφος του Obama, David Garrow έδωσε μια μακρά και περιεκτική συνέντευξη για τον άλλοτε επικεφαλής του Λευκού Οίκου.

«Σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία, πρέπει να πω ότι πιστεύω ότι αυτή είναι μια προσπάθεια απομάκρυνσης από το παρόν, μια άρνηση ίσως να διαιωνιστεί η ατελείωτη φάρσα της επίγειας ζωής. Βλέπετε, κάνω έρωτα με άντρες καθημερινά, αλλά στη φαντασία», έγραψε ο Obama, τότε 21 ετών, στην Alex McNear τον Νοέμβριο του 1982.

2023 08 12 7.45.27 μ.μ. e1691860839419

«Το μυαλό μου είναι ανδρόγυνο σε μεγάλο βαθμό και ελπίζω να το κάνω περισσότερο μέχρι να μπορέσω να σκεφτώ με όρους ανθρώπου, όχι γυναίκες σε αντίθεση με άντρες. Αλλά, επιστρέφοντας στο σώμα, βλέπω ότι με έχουν κάνει άντρα και σωματικά στη ζωή, επιλέγω να αποδεχτώ αυτό το ενδεχόμενο», πρόσθεσε.

Η Alex McNear, η οποία έβγαινε με τον Οbama κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο Occidental College στο Λος Άντζελες, διέθεσε αργότερα τις αυθόρμητες παραγράφους, τις οποίες ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ιστορικός David Garrow κυνήγησε και συμπεριέλαβε στο βιβλίο του, «Rising Star».

Η επιστολή ανήκει επί του παρόντος στο Πανεπιστήμιο Emory, το οποίο δεν επιτρέπει τη φωτογράφηση ή την αφαίρεσή της. Αντίθετα, ο φίλος του Garrow, Harvey Klehr,μετέγραψε τις παραγράφους με το χέρι και τις έστειλε στον συγγραφέα.

Ο Klehr παρείχε το συντεταγμένο τμήμα της επιστολής στο The Post.

Ο Obama, πατέρας δύο παιδιών, είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Michelle από το 1992.

Ο Garrow είπε ότι δεν υπήρχε τίποτα ασυνήθιστο στις νεανικές σκέψεις του Οbama.

«Είμαι ιστορικός, όχι ψυχολόγος, αλλά νομίζω ότι είναι «δημόσιο αρχείο» ότι η (συντριπτική;) πλειοψηφία των ανθρώπων έχει σεξουαλικές φαντασιώσεις!» είπε μέσω email.

Ένας εκπρόσωπος του πρώην προέδρου δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

230622161143 Obama Mitsotakis

2023 08 12 7.31.28 μ.μ. e1691859712827

Ο πολύ προσωπικός Chef του Barack Obama, Tafari Campbell,βρέθηκε νεκρός πριν λίγες μέρες κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες

130510545 53a52eef 5557 48be b4c7 236163ba7731

obama tafari campbell 1

Obama Tafari campbell split tout 072723 6b5940026d4f4f128694d134d88c2321

Kάτω από μυστηριώδεις συνθήκες βρέθηκε νεκρός σε μια λίμνη κοντά στη κατοικία των Obama o προσωπικός Chef του Barack Obama, Tafari Campbell. Σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή πέθανε μετά από ατύχημα στη διάρκεια Paddle Boarding κοντά στο κτήμα Martha’s Vineyard

“Ο Tafari ήταν ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειάς μας. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε”, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρώτη κυρία Michelle σε μια δήλωση που εστάλη στο PEOPLE.

Ο πρώην πρόεδρος Barack Obama και η πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama θρηνούν για την απώλεια ενός «αγαπημένου» μέλους του προσωπικού τους, αποκαλώντας τον «έναν πραγματικά υπέροχο άνθρωπο».

Ο Tafari Campbell – ένας πρώην Chef του Λευκού Οίκου που αργότερα έγινε ο προσωπικός Chef των Obama – πέθανε τη Δευτέρα σε ένα ατύχημα στη διάρκεια paddle boarding κοντά στο κτήμα Katama των Obama στο Martha’s Vineyard. Ήταν 45.

Η αστυνομία της Πολιτείας της Μασαχουσέτης, η οποία επιβεβαίωσε τον θάνατο του Campbell είπε σε δελτίο τύπου ότι ο Campbell, ο οποίος καταγόταν από το Dumfries, Virginia, ανασύρθηκε από δύτες από μια λίμνη στο Edgartown Great Road, λίγο πριν τις 10 π.μ.

“Οι δύτες της μονάδας υποβρύχιας ανάκτησης MSP ανέλαβαν αφού το σώμα του θύματος εντοπίστηκε από περιβαλλοντικούς αστυνομικούς της Μασαχουσέτης που ανέπτυξαν σόναρ πλάγιας σάρωσης από ένα σκάφος”, ανέφερε το τμήμα στην ανακοίνωση, σημειώνοντας ότι η ανάκτηση έγινε “περίπου 100 πόδια από την ακτή σε βάθος περίπου οκτώ ποδιών».

Ο MSP είπε αργότερα στο PEOPLE σε μια δήλωση: “Ο κ. Campbell επισκεπτόταν το Martha’s Vineyard τη στιγμή που πέθανε. Ο πρόεδρος και η κυρία Obama δεν ήταν παρόντες στην κατοικία τη στιγμή του ατυχήματος.”

Η έρευνα ξεκίνησε στις 7:46 μ.μ. ET την Κυριακή, όταν η αστυνομία και οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της Martha’s Vineyard ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση (;) του 911 για «έναν άνδρα κουπί που είχε μπει στο νερό, φάνηκε να αγωνίζεται για λίγο να μείνει στην επιφάνεια και μετά βυθίστηκε και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια»

F2PGkkyWEAA7Fh0

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του προσωπικού του Chef και φίλου του σε ένα πολύ μυστηριώδες ατύχημα κατά την επιβίβαση με κουπί, ο Barack Obama φαίνεται να έχει τραυματισμένα δάχτυλα και ένα μαυρισμένο μάτι.

TAFARI kuLG U3430619575665uyB 656x492@Corriere Web SezioniTAFARI3171 image m 6 1690237693356

Barack Obama

obama image a 50 1578068801893obama image m 214 1610037617487

Οι Obama μοιράστηκαν έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον Campbell μετά τον θάνατό του, αποκαλώντας τον Τάφαρι «ένα αγαπημένο μέρος της οικογένειάς μας».

«Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος sous chef στον Λευκό Οίκο – δημιουργικός και παθιασμένος με το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει κοντά τους ανθρώπους», είπε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση που εστάλη στο PEOPLE. «Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως ένα ζεστό, διασκεδαστικό, εξαιρετικά ευγενικό άτομο που έκανε όλη μας τη ζωή λίγο πιο φωτεινή».

Η δήλωση συνέχισε, “Γι’ αυτό, όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο, ζητήσαμε από τον Tafari να μείνει μαζί μας και συμφώνησε γενναιόδωρα. Από τότε είναι μέρος της ζωής μας και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε. “

«Σήμερα γινόμαστε ένα όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τον Tafari – ειδικά τη σύζυγό του Sherise και τα δίδυμα αγόρια τους, Xavier και Savin – στο πένθος για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου άνδρα», πρόσθεσαν.

Ο Campbell είναι ένας από τους σεφ που έφτιαξαν μπύρα με μέλι από τον Λευκό Οίκο, χρησιμοποιώντας μέλι από τον κήπο του South Lawn της Michelle, ενώ ο Οbama ήταν στην εξουσία.

Η συνεχιζόμενη έρευνα για τον θάνατο του Κάμπελ διεξάγεται από την Μονάδα Detective της Κρατικής Αστυνομίας για την Περιφέρεια του Cape και Islands District και την αστυνομία του Edgartown.

Ο σκοτεινός κόσμος των Biden

IMG 5790 e1691859607198

Νόμιζαν ότι είχαν όλα τελειώσει και ότι μπορούσαν πλέον να βάλουν την υπόθεση στο συρτάρι. Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο Hunter Biden ήταν να εμφανιστεί σε μια δικαστική αίθουσα, να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις, να υπογράψει κάποια έγγραφα και αυτό θα ήταν. Όχι ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα το άφηναν να τελειώσει τόσο εύκολα, αλλά κάθε πραγματικός κίνδυνος θα ήταν παρελθόν.

Από τον Peter Baker/New York Times

Μόνο που δεν κατέληξε έτσι. Η ποινική έρευνα που οι σύμβουλοι του Προέδρου Biden πίστευαν ότι είχε ολοκληρωθεί, αντ’ αυτού της δόθηκε νέα πνοή με την κατάρρευση της συμφωνίας αποδοχής των κατηγοριών και τον διορισμό ειδικού εισαγγελέα που θα μπορεί πλέον να παραπέμψει τον γιο του προέδρου σε δίκη.

Αυτό που ήταν ένα οδυνηρό αλλά σχετικά περιορισμένο πολιτικό σκάνδαλο που εμψύχωνε κυρίως τη δεξιά κομματική πτέρυγα μπορεί τώρα να παραταθεί για μήνες, πάνω δηλαδή στην περίοδο που ο Αμερικανός πρόεδρος προετοιμάζεται για την εκστρατεία επανεκλογής του. Αυτή τη φορά, οι ερωτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του Hunter Biden μπορεί να είναι σαφώς πιο δύσκολες για τον Λευκό Οίκο να τις απορρίψει με τη δικαιολογία ότι είναι πολιτικά υποκινούμενες. Μπορεί ακόμη να προκαλέσουν ακόμα μεγαλύτερο θόρυβο στο κοινό στις Ηνωμένες Πολιτείες κάτι που δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα.

Ωστόσο, παραμένει ασαφές εάν ο Hunter Biden είναι αντιμέτωπος με άλλα αδικήματα πέρα από τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή και παράνομης αγοράς όπλου που κατέθεσε ο David C. Weiss, ο εισαγγελέας που διορίστηκε για πρώτη φορά το 2018 για να τον ερευνήσει από τον γενικό εισαγγελέα του προέδρου Donald Trump. Ίσως η απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα Merrick B. Garland να ορίσει τον Weiss ειδικό σύμβουλο με μεγαλύτερη ανεξαρτησία για τη διεξαγωγή της έρευνας σημαίνει ότι υπάρχουν στοιχεία που απορρέουν από τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Hunter Biden με ξένες εταιρείες.

Η ανακοίνωση του Weiss ότι εγκατέλειψε τη συμφωνία αποδοχής των κατηγοριών που είχε αρχικά συνάψει με τον Hunter Biden σχετικά με τους φόρους και τις κατηγορίες περί όπλων σημαίνει ότι θα μπορούσε να οδηγήσει την υπόθεση σε δίκη σε άλλες πολιτείες εκτός του Ντέλαγουερ, όπου είναι εισαγγελέας των ΗΠΑ και έχει δικαιοδοσία.Ορισμένοι αναλυτές υποθέτουν ότι το να ζητήσει την ιδιότητα του ειδικού συμβούλου μπορεί να έχει ως στόχο να του προσφερθεί η εξουσία να ασκήσει δίωξη εκτός πολιτείας.

«Η ανακοίνωση της Παρασκευής μοιάζει περισσότερο με τεχνικό στοιχείο που επιτρέπει στον Weiss να ασκήσει κατηγορίες εκτός Ντέλαγουερ τώρα που οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών έχουν διακοπεί», είπε ο Anthony Coley, ο οποίος μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε ως διευθυντής δημοσίων υποθέσεων του υπουργείου Δικαιοσύνης υπό τον Garland. «Θα έχει περιορισμένο πρακτικό αντίκτυπο».

Ακόμα κι αν είναι έτσι, μια δίκη με την παρουσία ενόρκων θα είναι ένα θέαμα που θα μπορούσε να αποσπάσει την προσοχή και να ενοχλήσει σοβαρά τον Λευκό Οίκο, ενώ θα παρείχε περισσότερη τροφή στους Ρεπουμπλικάνους επικριτές του προέδρου.

«Μετά από πέντε χρόνια διερεύνησης των συναλλαγών του Hunter, φαίνεται απίθανο ο Weiss να ανακαλύψει κάτι καινούριο», είπε ο David Axelrod, ο οποίος ήταν ανώτερος σύμβουλος του προέδρου Barrack Obama. «Από την άλλη πλευρά, οτιδήποτε προσελκύει περισσότερη προσοχή όσον αφορά τον Hunter και δίνει μεγαλύτερη έκταση στην υπόθεση στο έτος της προεκλογικής εκστρατείας είναι σίγουρα ανεπιθύμητα νέα για την ομάδα του προέδρου».

Όπως και συνέβη, ο διορισμός του Weiss από τον Garland ως ειδικού συμβούλου δεν έλυσε μέρος του προβλήματος που επρόκειτο να αντιμετωπίσει. Ο διορισμός ειδικού εισαγγελέα έχει σκοπό να απομονώσει την έρευνα από την πολιτική, αλλά η απόφαση του γενικού εισαγγελέα εξακολουθεί να προκαλεί τα πυρά των Ρεπουμπλικανών που χλεύασαν την επιλογή Weiss επειδή είχε υπογράψει την αρχική συμφωνία ομολογίας, την οποία είχαν περιγράψει ως «συμφωνία του αγαπημένου (του προέδρου)».

Μάλιστα, δεν έλαβαν καν υπόψη τους ότι ο Weiss είναι διορισμένος από την κυβέρνηση Trump και τον οποίο ήδη η κυβέρνηση Biden συνέχισε να δείχνει ότι προσπαθούσε να γύρει την υπόθεση κατά του γιου του προέδρου. «Αυτή η κίνηση του Γενικού Εισαγγελέα Garland είναι μέρος των προσπαθειών του Υπουργείου Δικαιοσύνης να επιχειρήσει τη συγκάλυψη των ζητημάτων της οικογένειας Biden», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικάνων James Comer από το Κεντάκι, πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Λογοδοσίας της Βουλής των Αντιπροσώπων που ηγείται των ερευνών του Κογκρέσου για τον γιο του προέδρου.

Μαρτυρίες και ειδησεογραφικοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι ο Hunter Biden έκανε εμπόριο χρησιμοποιώντας το επώνυμο του προκειμένου να βγάλει χρήματα και ένας πρώην συνέταιρος του είπε ότι ο πατέρας του το γνώριζε. Αλλά έως τώρα δεν έχει προκύψει κάποιο απτό στοιχείο ότι ο πρόεδρος επωφελήθηκε προσωπικά ή χρησιμοποίησε την εξουσία του για να ωφελήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα του γιου του.

Ωστόσο, άλλοι Ρεπουμπλικάνοι είπαν ότι το κόμμα πρέπει να χαιρετίσει τον διορισμό του Weiss ως ειδικού εισαγγελέα. Δεν θα χρειαζόταν κάτι τέτοιο, αν δεν υπήρχε τίποτα προς διερεύνηση, υποστήριξαν, όταν μάλιστα ο ίδιος ο γενικός εισαγγελέας του Biden λέει τώρα ότι υπάρχει η ανάγκη για κάτι τέτοιο.

«Δείχνει ότι δεν υπάρχει απλώς καπνός», είπε ο Douglas Heye, ένας μακροχρόνιος αναλυτής στρατηγικής των Ρεπουμπλικάνων. «Καθιστά αδύνατο πλέον να αποκαλείται “Ρεπουμπλικανικό θέμα ή MAGA”. Αυτό πρέπει να καλυφθεί διαφορετικά τώρα. Και όπως μάθαμε από άλλες έρευνες ειδικών εισαγγελέων, το από πού ξεκινάει ένας ειδικός συνήγορος δεν είναι απαραίτητα εκεί που καταλήγει».

Για τον Λευκό Οίκο, η ανακοίνωση του γενικού εισαγγελέα την Παρασκευή το απόγευμα ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη, μια ανατροπή αυτών που συνέβαιναν μόλις πριν από επτά εβδομάδες, όταν η ομάδα του προέδρου πίστευε ότι είχε πετύχει τη συμφωνία μεταξύ του Hunter Biden και τους Weiss, η οποία περιελάμβανε την αποδοχή ενοχής για δύο φορολογικά παραπτώματα και την αποδοχή της τήρησης ενός προγράμματος προκειμένου να απορριφθεί η κατηγορία παράνομης κατοχής όπλων.

Το στρατόπεδο Biden ένιωσε βαθιά ανακούφιση που τα πέντε χρόνια έρευνας δεν είχαν προσθέσει τίποτα πιο σοβαρό στην ιστορία. Ο πρόεδρος σκέφτηκε να προσκαλέσει τον γιο του, ο οποίος έχει παλέψει με τον εθισμό στην κοκαΐνη, σε ένα υψηλού προφίλ κρατικό δείπνο δύο μέρες αργότερα, σε αυτό που θεωρήθηκε ως η στιγμή που θα κήρυττε τη νίκη κατά των διώξεων της οικογένειας. Το γεγονός ότι ο Garland βρισκόταν επίσης σε εκείνο το δείπνο, παρέα ακριβώς απέναντι από μια υπαίθρια σκηνή από τον άνθρωπο που διώκονταν από το τμήμα του, άφησε ακόμη και ορισμένους Δημοκρατικούς να αισθάνονται άβολα.

Αλλά οποιαδήποτε αίσθηση ανακούφισης ήταν πρόωρη. Όταν ο Hunter Biden εμφανίστηκε στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ στις 26 Ιουλίου για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία, τα πάντα γύρισαν ανάποδα μέσα σε λίγες μόνο ώρες. Στο επίκεντρο του ζητήματος ήταν μια διαφωνία σχετικά με το τι σήμαινε πραγματικά η συμφωνία. Ο Hunter Biden και οι δικηγόροι του θεώρησαν ότι η έρευνα θα έληγε, ενώ οι εισαγγελείς ξεκαθάρισαν ότι δεν το έκαναν.

Η νομική ομάδα του Hunter Biden θέλει να είναι βεβαία ότι η δήλωση ενοχής θα τερματίσει το ζήτημα, δεδομένου ότι ο Trump έχει υποσχεθεί ότι θα τον διώξει ποινικά εάν εκλεγεί πρόεδρος. Όμως, όπως αποκάλυψε ο Weiss την Παρασκευή, οι επόμενες διαπραγματεύσεις που αποσκοπούσαν στην εξάλειψη της αποσύνδεσης έφτασαν σε αδιέξοδο, καθιστώντας βέβαιο ότι μια δίκη θα είναι το επόμενο βήμα και διευκολύνοντας τους Ρεπουμπλικάνους που προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις τρεις κατηγορίες κατά του Trump.

Δεν είναι βέβαια συγκρίσιμες περιπτώσεις. Ο Hunter Biden δεν ήταν ποτέ πρόεδρος και δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος. Αλλά είναι μια εξαιρετική στρατηγική για τους Ρεπουμπλικάνους να παραπονεθούν για αυτό που αποκαλούν «σύστημα δικαιοσύνης δύο επιπέδων».

Τα τρία τέταρτα των Ρεπουμπλικανών πιστεύουν ότι ο γιος του προέδρου είχε προνομιακή μεταχείριση στη συμφωνία ένστασης, σε σύγκριση με το 33% των Δημοκρατικών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Reuters και της Ipsos τον Ιούνιο.

Οι στρατηγοί του Αμερικανού προέδρου υποστηρίζουν ότι οι επιθέσεις των Ρεπουμπλικανών στον Hunter Biden δεν λειτούργησαν στις εκλογές του 2020 όταν ο Biden κέρδισε τον Trump ή στις ενδιάμεσες εκλογές του 2022 όταν οι Δημοκρατικοί τα πήγαν καλύτερα από ό,τι αναμενόταν. Ούτε, πρoσθέτουν, το θέμα έχει απήχηση στους ψηφοφόρους που θα είναι σημαντικοί για την επανεκλογή του προέδρου το 2024, δηλαδή ανεξάρτητους και απογοητευμένους Δημοκρατικούς.

Ο γιος του Αμερικανού προέδρου, Hunter Biden, είναι αντιμέτωπος πλέον με δύο εξαιρετικά σοβαρές εξελίξεις καθώς απορρίφθηκε η συμφωνία ομολογίας του που αφορά τα φορολογικά του εγκλήματα και την κατηγορία της αγοράς όπλου, ενώ παράλληλα διορίστηκε ειδικός σύμβουλος, ο David Weiss, τοποθετημένος στο παρελθόν στην εισαγγελία από την κυβέρνηση Trump, προκειμένου να επιβλέπει την έρευνα εναντίον του. Ο Γενικός Εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών, Merrick Garland έκανε την ανακοίνωση-σοκ σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή, μία ένδειξη ότι τα περιθώρια για το γιο του προέδρου στενεύουν ακόμα περισσότερο.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης απέσυρε την πιο πρόσφατη συμφωνία αποδοχής των κατηγοριών που είχε προταθεί αφού οι διαπραγματεύσεις μεταξύ εισαγγελέων και δικηγόρων για τον γιο του προέδρου κατέρρευσαν ξανά.Αυτό σημαίνει ότι ο Hunter θα μπορούσε πιθανότατα να αντιμετωπίσει ποινική δίκη για κατηγορίες που ήλπιζε ότι θα είχαν επιλυθεί με μια απλή συμφωνία χωρίς σοβαρές συνέπειες.

Ο Garland είπε ότι ο ίδιος ο Weiss είχε ζητήσει να αναλάβει την υπόθεση, για να διασφαλιστεί η προστασία της διερεύνησης της όσον αφορά την πολιτική πίεση. «Κατά την κρίση του, η έρευνά του έχει φτάσει σε ένα στάδιο στο οποίο θα έπρεπε να συνεχίσει το έργο ως Ειδικός Εισαγγελέας και ζήτησε να διοριστεί», ανέφερε συγκεκριμένα. «Κατόπιν εξέτασης του αιτήματός του, καθώς και των έκτακτων περιστάσεων σχετικά με αυτό το θέμα, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι προς το δημόσιο συμφέρον να τον διορίσω ως ειδικό εισαγγελέα».

Ωσότοσο, οι Ρεπουμπλικάνοι υποστηρίζουν ότι ο διορισμός ενός ειδικού συμβούλου-εισαγγελέα για την επίβλεψη της έρευνας όσον αφορά τον Hunter είναι μια προσπάθεια να εμποδιστεί η έρευνά τους όσον αφορά τις σκοτεινές επιχειρηματικές συμφωνίες της οικογένειας Biden. Σύμφωνα με τους ίδιους, ο διορισμός είναι μια κίνηση του Garland να υπονομεύσει τους ισχυρισμούς τους και των πληροφοριοδοτών του IRS αφού πιστεύουν ότι ο ειδικός σύμβουλος και εισαγγελέας David Weiss δεν διαθέτει πλήρη εξουσία και πως καθοδηγείται από την κυβέρνηση Biden.

Garland merrick

Merrick Garland

Αναρωτιούνται επίσης γιατί ο Weiss μπορεί να λογίζεται ως αξιόπιστος αφού είναι εκείνος που υπέγραψε την πρώτη συμφωνία ομολογίας με τον Hunter, η οποία θεωρήθηκε από μόνη της σκάνδαλο, προτού αυτή απορριφθεί.

«Η ενέργεια του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται για να παρακωλύσει τις έρευνες του Κογκρέσου ή να σβήσει τη διαφθορά της οικογένειας Biden», δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής Kevin McCarthy. «Αν ο Weiss διαπραγματεύτηκε τη συμφωνία του “αγαπημένου” (του προέδρου) που τελικά δεν μπορούσε να προχωρήσει, πώς μπορούμε να τον εμπιστευτούμε ως Ειδικό Σύμβουλο;» αναρωτήθηκε ο McCarthy, προσθέτοντας, «Οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής θα συνεχίσουν να ψάχνουν τα γεγονότα προς χάριν του αμερικανικού λαού».

Ένας εκπρόσωπος του Trump ανέφερε ότι ο ειδικός εισαγγελέας «φαίνεται ότι προσπαθεί να μεταφέρει την υπόθεση σε ένα χώρο πιο φιλικό προς τους Δημοκρατικούς», εν μέσω ενδείξεων ότι θα μπορούσε να δικαστεί στην Ουάσιγκτον ή στο Λος Άντζελες, αντί στο Γουίλμινγκτον του Ντέλαγουερ.

Την ίδια στιγμή, ο Ron DeSantis, κυβερήτης της Φλόριντα και υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων, δήλωσε από την Αϊόβα: «Μόλις είδα τα νέα για τον Ειδικό Σύμβουλο στην υπόθεση Hunter Biden. Aπλά, μου φαίνεται ότι προσπαούν να βρουν έναν τρόπο να του κάνουν κάποια θεραπεία με… μαλακά γάντια. Και δεν καταλαβαίνω γιατί θα διόριζε κάποιος αυτόν τον τύπο ως ειδικό σύμβουλο. Αλλά το περιμέναμε αυτό».

Η νέα εξέλιξη έρχεται εν μέσω καταγγελιών των Ρεπουμπλικανών για τη συμφωνία ομολογίας και αποδοχής των κατηγοριών που διαπραγματεύονταν η αμερικανική κυβέρνηση με τους δικηγόρους του Hunter και των εκκλήσεων από Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου να καταθέσει στη Βουλή ο ίδιος ο Weiss. Ωστόσο, υπήρχαν εκκλήσεις εδώ και χρόνια για το διορισμό ενός ειδικού συμβούλου που θα επιβλέπει την έρευνα σχετικά με ισχυρισμούς για πολιτικές παρεμβάσεις.

Weiss david

David Weiss

Ο δικηγόρος του Hunter Biden, Chris Clark, σε δήλωση του ανέφερε ότι «είτε στο Ντέλαγουερ, στην Ουάσιγκτον ή οπουδήποτε αλλού, περιμένουμε τη δίκαιη επίλυση εκ μέρους του πελάτη μας. Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας των ΗΠΑ ερευνούσε επιμελώς τον πελάτη μου για πέντε χρόνια και είχε προτείνει μία συμφωνία την οποία σκοπεύουμε να επιδιώξουμε να τηρηθεί και στο δικαστήριο. Είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί είχε προτείνει μία τέτοια συφωνία εάν υπήρχαν ενδείξεις για άλλα αδικήματα, για τα οποία δεν γνωρίζει κανείς. Είμαστε σίγουροι ότι όταν τελειώσουν όλοι αυτοί οι ελιγμοί ο πελάτης μου θα έχει την αποφασιστικότητα και θα προχωρήσει με επιτυχία στη ζωή του».

Ο Hunter Biden θα μπορούσε τελικά να βρεθεί αντιμέτωπος με κατηγορίες για την παράνομη κατοχή όπλου ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με ένα δικαστικό έγγραφο-βόμβα που ήρθε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει ότι οι εισαγγελείς θέλουν να του απαγγελθούν κατηγορίες μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Από τη Nikki Schwab/Dailymail.com

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ είχε καταλήξει σε μια συμφωνία που θα του επέτρεπε να αποφύγει τη δίκη για τις κατηγορίες περί όπλων, εάν τηρούσε τους όρους αναστολής της ποινής του για 24 μήνες.

Τώρα, όμως, οι κατηγορίες που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν σε ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών φαίνεται να επιστρέφουν στο τραπέζι, σύμφωνα με μια νέα δικογραφία που υπογράφεται από τον ειδικό εισαγγελέα David Weiss.

Ο Hunter Biden βρίσκεται επίσης υπό έρευνα για τις εμπορικές του συναλλαγές με το εξωτερικό, οι οποίες είναι παράλληλα στο επίκεντρο των ελέγχων που ξεκίνησαν οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων στο Κογκρέσο.

Ο ίδιος θα μπορούσε επίσης να αποφύγει μια επιπλέον δίκη, εκείνη για τη μη καταβολή φόρων άνω των 100.000 δολαρίων, όταν ο Weiss, κατηγορούσα αρχή για το Delaware, και οι δικηγόροι του θα υπέγραφαν μια συμφωνία ομολογίας ενοχής, σύμφωνα με την οποία ο νεότερος Biden θα δήλωνε ένοχος για δύο πλημμελήματα. Ο Hunter είχε κερδίσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα το 2017 και το 2018. Ως μέρος της συμφωνίας, θα απέφευγε τη δίωξη και για την κατηγορία περί όπλων, εφόσον πληρούσε ορισμένες προϋποθέσεις για περίοδο 24 μηνών.

Να θυμίσουμε ότι ο Hunter είχε πει ψέματα σε μια αίτηση το 2018 προκειμένου να αγοράσει ένα όπλο. Στο έγγραφο της αίτησης φαίνεται ξεκάθαρα ότι απάντησε «όχι» στην ερώτηση εάν ήταν «χρήστης ή εθισμένος σε μαριχουάνα ή οποιοδήποτε καταθλιπτικό, διεγερτικό, ναρκωτικό ή οποιαδήποτε άλλη ελεγχόμενη ουσία». Ωστόσο, ο ίδιος είχε γράψει για την εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής του στα απομνημονεύματά του το 2021, Beautiful Things.

ezgif.com gif maker 1

Όλο αυτό το διάαστημα οι Ρεπουμπλικάνοι στην Ουάσιγκτον παραπονιόντουσαν ότι ο γιος του προέδρου είχε πετύχει μια «γλυκούλα συμφωνία». Αλλά όλα κατέρρευσαν στο δικαστήριο του Wilmington, στο Delaware, ενώπιον της διορισμένης από τον Trump περιφερειακής δικαστού των ΗΠΑ, Maryellen Noreika, στα τέλη Ιουλίου.

Αυτό που ουσιαστικά αποκαλύφθηκε είναι ότι θα παρέχονταν μεταξύ των άλλων γενική ασυλία, προσφέροντας στον Hunter την ευκαιρία να μην αντιμετωπίσει τυχόν μελλοντικές ομοσπονδιακές κατηγορίες. Στο δικαστήριο, η Noreika παραπονέθηκε ότι το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ και οι δικηγόροι του Hunter παρουσιάστηκαν σχεδόν σίγουροι ότι εκείνη θα «σφραγίσει» τελικά τη συμφωνία. «Δεν πρόκειται να πω ότι θα αποδεχτώ τη συμφωνία. Δεν πρόκειται να πω ότι θα την αρνηθώ», είπε.

Η ημέρα στο δικαστήριο έκλεισε με τη Noreika να λέει ότι θα χρειαζόταν πρόσθετες ενημερώσεις από τα δύο μέρη.

Έκτοτε, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Hunter υποστηρίζουν ότι παρά την κατάρρευση της ευρύτερης συμφωνίας για την ένσταση, η συμφωνία για τα όπλα είναι «έγκυρη και δεσμευτική», επειδή είχε υπογραφεί.

Ο πολύ νεκρός 45χρονος δημοσιογράφος Christopher Sign, 45 και τα σκάνδαλα τoυ ζεύγους Clinton

Ο 45χρονος Christopher Sign, 45 ήταν ένας παθιασμένος ρεπόρτερ και παρουσιαστής στο Alabama TV. Ηταν επίσης πρώην παίκτης του football στο Κολλέγιο. Ο Christopher βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου από την αστυνομία του Hoover στο σπίτι του. Ο θάνατός του ερευνάται σαν αυτοκτονία.

Secret on the Tarmac Christopher Sign and Bill Clinton

“Ο Chris ήταν ένας τεράστιος ηγέτης στην αίθουσα ειδήσεων μας”, έγραψε το ABC 33/40 το Σάββατο ως φόρο τιμής.

«Συνεργάστηκε με το προσωπικό αναφοράς μας σε καθημερινή βάση, αλλά επίσης δούλεψε πίσω από τα παρασκήνια με την I-Team και με διευθυντές ειδήσεων σχετικά με την κάλυψη μεγάλων εκδηλώσεων. Ήταν παθιασμένος με τη δημοσιογραφία και το έδειχνε κάθε μέρα καθώς ώθησε τον εαυτό του να είναι ο καλύτερος. ”

Ο Chris είχε τρία αγόρια με τη σύζυγό του Lora, σύμφωνα με την τοπική θυγατρική της ABC.

“Η βαθιά μας συμπάθεια μοιράζεται με την αγαπημένη οικογένεια και τους στενούς φίλους του Christopher”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του ABC 33/40.

“Έχουμε χάσει έναν σεβαστό συνάδελφο που είναι ανεξίτηλο αποτύπωμα. Θα χρησιμεύσει για πάντα ως σήμα κατατεθέν της αξιοπρέπειας, της τιμιότητας και της ακεραιότητας των δημοσιογράφων”, πρόσθεσε. “Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε να συνεχίσουμε την κληρονομιά του. ”

Ο Christopher Sign είχε μία μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία στη καριέρα του. Το 2016 και εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας είχε αποκαλύψει μία συνάντηση του πρώην προέδρου Bill Clinton με την Γενική Εισαγγελέα Lorreta Lynch στο Sky Harbor Airport.

Η Γενική Εισαγγελέας ερευνούσε τότε την υποψήφια για την Προεδρία των ΗΠΑ Hillary Clinton-για την ακρίβεια ερευνούσε ένα ιδιωτικού διακομιστή email που χρησιμοποιούσε η πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ και τότε υποψήφια για τη Προεδρία των ΗΠΑ με αντίπαλο τον Trump. Μάλιστα την δημοσιογραφική του αποκάλυψη η οποία προκάλεσε σάλο και πολύ πιθανό να επηρέασε σε κάποιο βαθμό και το αποτέλεσμα των εκλογών την εξέδωσε σε βιβλίο.

88240558 2943163149038364 1031435678874861568 n

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις πλέον πρόσφατες αναρτήσεις του στο Facebook o Christopher ήταν ένας χαρούμενος νέος ρεπόρτερ. Η τελευταία του ανάρτηση μάλιστα ήταν στις 4.47 το απόγευμα της 11ης Ιουνίου.

Τι ήταν όμως αυτό που αποκάλυψε με αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο Christopher Sign; Για πάμε να δούμε.

Ήταν ένα απόγευμα του Ιουνίου 2016. Το αεροπλάνο της Γενικής Εισαγγελέως των ΗΠΑ Loretta Lynch, βρισκόταν στο Phoenix airport κι εκείνη ετοιμαζόνταν να κατέβει όταν κάποιος από τους βοηθούς της την ενημέρωση ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ήθελε να συνομιλήσει μαζί της.

Όπως αναφέρεται λεπτομερώς σε μια έκθεση που κυκλοφόρησε εκείνη τη περίοδο από το Γραφείο του Γενικού Επιθεωρητή του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, η κ. Loretta Lynch δεν περίμενε κάτι περισσότερο από ένα γρήγορο γεια.

Ο κ. Clinton από την άλλη πλευρά, φάνηκε να έχει τη διάθεση να συνομιλήσει εκείνο το απόγευμα του Ιουνίου 2016.

Η Lynch σύμφωνα με τη συνέντευξή της στην έκθεση, είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς τα λεπτά περνούσαν και ο ο κ. Βill Clinton δεν έδειχνε σημάδια αποχώρησης.

Εν τω μεταξύ, οι βοηθοί της, που περίμεναν σε όχημα στο Sky Harbor tarmac είχαν γίνει νευρικοί καθώς η ώρα περνούσε όπως αναφέρει η έκθεση. Τέλος, ένας βοηθός βγήκε από το όχημα και ανακοίνωσε ότι κατευθυνόταν στο αεροπλάνο.

Αυτή η συνάντηση στο αεροδρόμιο του Phoenix είχε ιδιαίτερη σημασία γιατί εκείνη την εποχή, το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Lynch ερευνούσε την υποψήφια για προεδρία Hillary Clinton για το χειρισμό διαβαθμισμένων πληροφοριών που στάλθηκαν μέσω email.

Τα 20 λεπτά με τον κ. Βill Clinton θα επιβεβαίωναν την απόφαση του διευθυντή του FBI James Comey ότι o ίδιος, και όχι η Γενική Εισαγγελάς Loretta Lynch , θα ήταν το άτομο που θα ανακοινώσει δημόσια ότι η Clinton δεν θα αντιμετωπίσει ποινικές κατηγορίες. O Comey, σε αυτή τη δήλωση του Ιουλίου του 2016 αρκέστηκε να πει ότι παρότι η Clinton δεν παραβίασε το νόμο, ο χειρισμός διαβαθμισμένου υλικού από μέρους της ήταν «εξαιρετικά απρόσεκτος».

Ήταν μία από τις πολλές αποφάσεις του Comey που επανεξετάζει η έκθεση των 568 σελίδων. Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ενώ ο Comey έσπασε το πρωτόκολλο κατά τη διάρκεια των εκλογών, οι αποφάσεις του δεν είχαν πολιτικά κίνητρα.

Το Phoenix ήταν η πρώτη στάση σε μια περιοδεία ανά τις πόλεις όπου η Lynch συζητούσε την αστυνόμευση της κοινότητας. Το αεροπλάνο της βρισκόταν στον τερματικό σταθμό του Sky Harbor περίπου στις 7 μ.μ. Ο ήλιος θα εξακολουθούσε να ανατέλλει για άλλα 40 λεπτά περίπου.

Το προσωπικό της Lynch άφησε το αεροπλάνο της και μπήκε σε ένα φορτηγό για να περιμένει ώστε να συνοδεύσει το αυτοκίνητο στο οποίο θα επιβιβάζονταν η Γενική Εισαγγελέας. Η Lynch, ακολουθώντας το πρωτόκολλο, σύμφωνα με την έκθεση, περίμενε μέσα στο αεροπλάνο με τον σύζυγό της, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν έτοιμη.

Ο Bill Cinton βρισκόταν στο Phoenix για μια εκδήλωση συγκέντρωσης χρημάτων και μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με Το αεροπλάνο του, σύμφωνα με την έκθεση, στάθμευε περίπου 20 με 30 μέτρα από το αεροπλάνο της Lynch.

Σύμφωνα με τη συνέντευξή του με τους ερευνητές, o κ. Clinton είπε ότι ο διαπίστωσε ότι η Lynch ήταν σε αυτό το αεροπλάνο. Είπε ότι κοίταξε έξω από το παράθυρο και καθώς είδε το προσωπικό της να αποβιβάζεται νόμιζε ότι θα αποχωρούσε σύντομα. Ο Clinton δήλωσε ότι ήθελε να κάνει μια χειραψία μαζί της.

«Ήθελα απλώς να της πω «γεια» και σκέφτηκα ότι θα φαινόταν πραγματικά τρελό αν ζούσαμε σε έναν κόσμο [όπου] δεν μπορούσα να σφίξω τα χέρι μου με την Γενική Εισαγγελέα, γνωρίζοντας ότι ήταν εκεί όπως αναφέρεται στην έκθεση.
Ο Κλίντον είπε ότι συζήτησε με τον προϊστάμενό του για το αν ήταν καλή ιδέα η συνάντηση εξαιτίας όλων των μύθων που περιέβαλαν την έρευνα. Αλλά, στο τέλος, αποφάσισε ότι ήταν o.k. μία συνάντηση μαζί της.

Ένα μέλος της μυστικής υπηρεσίας του Clinton ήρθε σε επαφή με ένα μέλος του FBI της Lynch, αναφέρει η έκθεση.

-Κοίτα, είναι 100 βαθμοί εκεί έξω. Ελάτε και θα μιλήσουμε για τα εγγόνια μας…

“Και μίλησαμε για αυτές τις πολιτικές για λίγο. Και, και είπα:” Εντάξει, καλά.”

Τόσο ο Clinton όσο και η Lynch δήλωσαν ότι δεν συζήτησαν την έρευνα για τη Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια των 20 λεπτών που συναντήθηκαν.

Αλλά η Lynch είπε ότι αισθανόταν όλο και πιο άβολα καθώς η συνάντηση τραβούσε “συνεχώς”.

Εν τω μεταξύ, τέσσερα μέλη του προσωπικού της Lynch ήταν ακόμα στο φορτηγό στην άσφαλτο του αεροδρομίου και την περίμεναν κάτω από τρομερή ζέστη.

Όλοι αμέσως ήξεραν ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα.

Ένα μέλος του προσωπικού, ένας επόπτης στο γραφείο δημοσίων υποθέσεων, έφυγε από το φορτηγό μετά από περίπου πέντε λεπτά και προσπάθησε να ζητήσει από έναν πράκτορα της ασφαλείας της Lynch να διαλύσει τη συνάντηση.

Αυτός ο πράκτορας αρνήθηκε.

Ο επόπτης δημοσίων υποθέσεων επέστρεψε στο φορτηγό.

Πέρασαν περίπου 10 ή 15 λεπτά. Τότε, η ανώτερη σύμβουλος της Lynch, η οποία καθόταν στο μπροστινό κάθισμα του φορτηγού, είπε ότι επρόκειτο να ανέβει στο αεροπλάνο για να διακόψει τη συζήτηση ώστε να φύγουν. Άλλα μέλη του προσωπικού την είδαν να ανεβαίνει τις σκάλες στο αεροπλάνο.

Ο επικεφαλής της ασφαλείας της Lynch την σταμάτησε στην πόρτα του αεροπλάνου και είπε ότι δεν μπορούσε να μπει.

Η σύμβουλος, σύμφωνα με την έκθεση, ζήτησε από αυτόν τον άντρα να μεταφέρει στην Lynch ότι η συνάντηση ήταν κακή ιδέα. Ο επικεφαλής ασφαλείας, μετά από μια στιγμή, έδωσε στο ΟΚ στην σύμβουλο να το πει η ίδια στη Lynch.

158956727 250732896686647 308548886428309341 n159817957 251184766641460 7920072277772831975 n169563288 267592758333994 9216165736019438208 n172517869 272850281141575 6113086057369760721 n201167490 4374650082592797 5339861842187492741 n

kourdistoportocali.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ