Ο υπουργός Φλωρίδης «άδειασε» τον υπουργό Βαρβιτσιώτη στη Βουλή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εμφανή πλέον τα σημάδια διάλυσης της κυβέρνησης

Μεγαλοπρεπές άδειασμα στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ακόμα και από τον υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για όσα είπε ο υπουργός Ναυτιλίας για τη δολοφονία του Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά. Αν και ο Γ. Φλωρίδης βγήκε από τη ναφθαλίνη μετά από 12 χρόνια («δεν το περίμενα», λέει στους συνομιλητές του), αν και είναι ολίγων εβδομάδων υπουργός, δεν είχε κανένα ενδοιασμό να «αδειάσει» τον συνάδελφό του υπουργό, χωρίς καν να αναφερθεί στη συγγνώμη Βαρβιτσιώτη.
Μιλώντας στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής ο Γ. Φλωρίδης αναφέρθηκε στα γεγονότα στον καταπέλτη του Blue Horizon και στις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη που τις αποδοκίμασαν όλα τα κόμματα. «Για το ζήτημα αυτό έχει τοποθετηθεί με γραπτή του δήλωση ο πρωθυπουργός. Την κυβέρνηση αυτή την εκφράζει, πάντα, ο πρωθυπουργός όταν τοποθετείται και η τοποθέτησή του είναι διαφανής, είναι διαυγής και νομίζω απηχεί και τα συναισθήματα του ελληνικού λαού γι’ αυτό που έγινε εκεί. Ποιο, δηλαδή; Ότι ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του με έναν αδιανόητο τρόπο που δεν μπορεί να το βάλει ανθρώπινος νους», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και συνέχισε: «μόνο ο πρωθυπουργός είναι αυτός που μπορεί να εκφράσει την κυβέρνηση και νομίζω την εξέφρασε με έναν τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση».
Δεν έμεινε μόνο στο «μηδενισμό» του υπουργού Ναυτιλίας ο Γ. Φλωρίδης, αλλά τον έθεσε υπό την έρευνά του, δηλαδή υπό την έρευνα της Δικαιοσύνης, σημειώνοντας ότι «ξεκίνησε ήδη η διερεύνηση αυτού του φοβερού περιστατικού. Αλλά από ποιον; Από τον μόνο αρμόδιο φορέα που υπάρχει σε μία χώρα. Τη δικαιοσύνη», η οποία θα κρίνει «κάποιοι υπάλληλοι του Λιμενικού Σώματος δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους».
Ο Μ. Βαρβιτσιώτης αρχίζει να γνωρίζει τι εστί εκσυγχρονιστές από την καλή…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ