Λάκης Λαζοπουλος: Γιατί έτσι επιβάλλεται σ’ έναν λαό η ασυγκινησία και ο φιλοτομαρισμός!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εξοργισμένος και ο Λάκης Λαζόπουλος, όπως και όλη η Ελλάδα, με τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη τη στιγμή που προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο Blue Horizon.

Και με τον δικό του τρόπο σχολίασε, μιλώντας για εν ψυχρώ κυνική δολοφονία και «φρικτή εγκατάλειψη θύματος που πνίγεται».

Αναλυτικά στην ανάρτησή του στο instagram έγραψε:

«Να γράψω; Να μην γράψω; Στην περίοδο της μεγάλης σιωπής, που όποιος μιλά εξορίζεται απ’ τον δημόσιο λόγο, τι νόημα έχει να μιλήσεις; Δεν σου αρκούν αυτά που πέρασες, που περνάς;

Αλήθεια όμως δεν θα ‘θελα να φύγει έτσι ο Αντώνης ή ο 36χρονος όπως λέει η τηλεόραση που μας έχει μετατρέψει σε αριθμούς. Πέθανε ένας ογδοντάχρονος από covid, σκοτώθηκαν 3 δεκαοκτάχρονοι στα Τέμπη, σπρώχτηκε ένας 36χρονος από πλοίο.

Γιατί έτσι επιβάλλεται σ’ έναν λαό η ασυγκινησία και ο φιλοτομαρισμός!

Θα φύγει ο Αντώνης μέσα σ’ ένα σιωπηλό βίντεο που ευτυχώς το έδειξε το «Θέμα» που ούτε τον θόρυβο του νερού δεν ακούμε; Αντώνη εσύ εισιτήριο είχες.

Αλλά ο φασίστας του κάθε Έλληνα έχει ξυπνήσει και σκοτώνει τον αδύναμο κι όποιον δεν του αρέσει. Κι οι φασίστες μιλάνε κάθε μέρα στην τηλεόραση και χαριεντίζονται οι, με μυστικά κονδύλια, πληρωμένοι δημοσιογράφοι που τους ακούν.

Αντώνη, δεν άκουσα τι τους είπες. Δεν ακούσαμε τι σου είπαν. Αλλά Αντώνη τώρα θα ακούσουν τι θα τους πούμε. Σιωπή Τέλος. Και οι λέξεις και οι φράσεις στην θέση τους.

Δεν είναι σπρώξιμο στην θάλασσα ενός 36χρονου που επιχείρησε να ανέβει στο πλοίο. Είναι εν ψυχρώ κυνική δολοφονία αυτό, φρικτή εγκατάλειψη θύματος που πνίγεται, είναι φρικτό και απαίσιο αυτό που συνέβη στον Αντώνη.

Αλλά αυτό ήταν το τέλος της σιωπής».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ