Ο Νίκος Δένδιας αποδομεί τον Μητσοτάκη με ανακοίνωση – κόλαφο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά τις διαρροές και τους ισχυρισμούς του Μαξίμου που ψάχνει αποδιοπομπαίου τραγούδι για την κατάρρευση του επιτελικού κράτους, ο Νίκος Δένδιας με μία ξεκάθαρη ανακοίνωση, διαψεύδει και ξεκαθαρίζει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είχαν τεθεί άμεσα σε ετοιμότητα και περίμεναν την κεντρική εντολή για να εμπλέκουν!

Δείτε την ανακοίνωση:

Δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια, σχετικά με τη συνδρομή  των Ενόπλων Δυνάμεων στην αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας

Θα ήθελα κατ’ αρχάς να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη για τις ζωές που χάθηκαν κατά την πρόσφατη πρωτοφανή κακοκαιρία. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους οικείους τους, όπως και τη συμπαράσταση της Ηγεσίας και του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους κατοίκους των περιοχών οι οποίες επλήγησαν. Για τις καταστροφές στις περιουσίες τους  και  στις υποδομές στους τόπους κατοικίας τους.

Υποχρεούμαι όμως να εκφράσω και τις ευχαριστίες μου στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων. Με αυταπάρνηση, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εκτέλεσαν με επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον τις εντολές που τους δόθηκαν για βοήθεια στους συνανθρώπους μας.

Επιθυμώ να διαβεβαιώσω την ελληνική κοινωνία ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια όπου κληθούν από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη Διαχείριση Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές. Όπως προβλέπεται από το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, έχοντας τεθεί σε ετοιμότητα από την Τετάρτη το βράδυ. Ουδεμία καθυστέρηση υπήρξε.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας θα είναι και στο μέλλον σε πλήρη ετοιμότητα να τεθούν στην υπηρεσία της κοινωνίας και των πολιτών σε παρόμοιες δύσκολες ώρες, εάν έρθουν.
Σε κάθε περίπτωση, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους, αποτελώντας τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα και σκέπη της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ