Έστειλαν τα ΜΑΤ στους πλημμυροπαθεις της Λάρισας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαμαρτυρία έξω από την Περιφέρεια της Λάρισας πραγματοποίησαν πλημμυροπαθείς της πόλης εκφράζοντας την οργή τους για όσα ζουν αυτές τις μέρες.

 Και την ώρα που η πόλη πνίγεται, και οι κάτοικοι δίνουν τη μάχη για να σώσουν τα σπίτια τους, ο κρατικός μηχανισμός έδειξε για άλλη μια φορά την επιλεκτικότητά του. Έβαλαν μπροστά στους διαδηλωτές διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικές δυνάμεις!

«Βούλιαξε η Λάρισα μέσα στη βροχή και φέρανε τα ΜΑΤ για καταστολή»απάντησαν οι διαδηλωτές.

Συγκεντρωμένοι, συνδικαλιστές και εκπρόσωποι μαζικών φορέων ζήτησαν να δουν τον περιφερειάρχη και τους αρμόδιους και τα ΜΑΤ τους εμπόδισαν.

Μάλιστα τα ΜΑΤ έφτασαν στο σημείο να απαγορέψουν την είσοδο στο κτίριο της Περιφέρειας στον Ζήση Γκαραλιάκο, περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και αναπληρωματικό μέλος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας.

«Αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές»φώναξαν οι διαδηλωτές. Κατήγγειλαν την προκλητική στάση του κρατικού μηχανισμού και αποχώρησαν για τις συνοικίες της πόλης, για να συνεχίσουν μόνοι τους, τη μάχη για να σωθούν τα σπίτια και οι περιουσίες τους

Με πληροφορίες απο το 902.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ