Σύρραξη προκαλεί η φημολογία για την ενδεχόμενη επιστροφή του Γρηγόρη Δημητριάδη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εδώ και αρκετές ώρες, και με δεκάδες αναρτήσεις, οπαδοί του Μητσοτάκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον καλούν να επαναφέρει άμεσα τον Γρηγόρη Δημητριάδη, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να μπει μία τάξη στην κυβέρνηση, η οποία όπως φαίνεται, οδηγείται μαθηματικά στην κατάρρευση.

Η τάση αυτή που φαίνεται να αυξάνεται μεταξύ των οπαδών του Μητσοτάκη, φαίνεται ότι προκάλεσε αναταράξεις σε συγκεκριμένο κέντρο που επίσης στηρίζει την κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα ανελέητο σφυροκόπημα, το οποίο θα ζήλευαν και τα πλέον αντικυβερνητικά ΜΜΕ!

Η λυσσαλέα αυτή επίθεση κατά του Μαξίμου, μέχρι και trailer πέρασε στο ζωντανό το πρόγραμμα ο σταθμός που ανήκει στο συγκεκριμένο συγκρότημα, θεωρείται ως προειδοποίηση στον Μητσοτάκη, προκειμένου να τον αποτρέψει από μία τέτοια κίνηση.

Ο ίδιος ο Γρηγόρης Δημητριάδης πάντως, δεν έχει τοποθετηθεί στο θέμα, εκτός εάν θεωρηθεί τοποθέτηση μία μυστηριώδη ανάρτηση που έκανες στον προσωπικό του λογαριασμό λίγες ημέρες πριν. Ίσως μάλιστα να αποδειχθεί προφητική.

«Ξεκινάει η σεζόν, επειδή κάποιοι αυθαδιάζουν», έγραφε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γρηγόρης Δημητριάδης…

IMG 3632

ΔΗΜΟΦΙΛΗ