Χαμός με τον Νίκο Ευαγγελάτο: Γιατί υποψιάστηκε πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέταρτη ημέρα μετά την κακοκαιρία Daniel και οι εικόνες των βιβλικών καταστροφών και των εκατοντάδων εγκλωβισμένων, έχουν προκαλέσει την οργή και αγανάκτηση του κόσμου.

Μέχρι και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέσα από την εκπομπή του MEGA LIVE NEWS, τοποθετήθηκε και ανακάλυψε πως «κάτι δεν πάει καθόλου καλά»!

«Με σοκάρουν όλα αυτά όπως όλους μας και με τρομάζει, δεν θα διστάσω να το πω ούτε θα το κρύψω, φόβος για πολλά θύματα. Μακάρι να μη γίνει και μακάρι να μην είναι έτσι. Βήμα βήμα θα το παρακολουθούμε. Υπήρξε πολύ μεγάλη καθυστέρηση σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι ίσως η ώρα να πούμε όλα αυτά που πρέπει να πούμε αλλά δεν μπορούμε πια και να σιωπούμε άλλο. Αργή αντίδραση, μετά τις φωτιές στα νερά. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά», είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος και συμπλήρωσε: «Είναι πραγματικά πολύ μεγάλο ερωτηματικό η αντίδραση. Πρόκειται για μια τεράστια κακοκαιρία, ιστορικών διαστάσεων, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όμως, έχουμε δει πράγματα που κάποιος πρέπει να τα απαντήσει. Σήμερα πετάνε 10 ελικόπτερα και απεγκλωβίζουν. Χθες γιατί πετάγανε λιγότερα;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μέχρι ένα σημείο χθες υπήρχε καιρός, μετά δεν υπήρχε. Από εχθές μέχρι σήμερα έχει περάσει ένα 24ωρο και υπάρχουν άνθρωποι ακόμα εγκλωβισμένοι. Ο Παλαμάς πια έχει πρόσβαση, είναι οι άνθρωποι νηστικοί και εγκλωβισμένοι. Γιατί δεν έχει φτάσει μεγαλύτερη βοήθεια πιο γρήγορα; Γιατί άργησε να κινητοποιηθεί ο στρατός; Υπάρχουν σοβαρά γιατί. Ξέραμε τι θα γίνει και η κινητοποίηση ήταν λιγότερη από αυτήν που θα μπορούσαμε. Είχαμε πιο πολλά και δεν τα αξιοποιήσαμε. Αυτό είναι πολύ σοβαρό πολιτικό ζήτημα και χρειάζεται απαντήσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ