Ραφήνα – Παραμένουν στα πλοία που μπλέχτηκαν οι άγκυρές τους οι επιβάτες και περιμένουν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολύωρες καθυστερήσεις και μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες των τριών επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων, που έμπλεξαν το πρωί του Σαββάτου τις άγκυρές τους στο λιμάνι της Ραφήνας κατά την διαδικασία απόπλου.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, πρόκειται για τα πλοία Super Ferry, Fast Ferries Andros και Αικατερίνη Π.

Έπειτα από επιχείρηση διαδικασίας απεμπλοκής των αγκυρών στο αγκυροβόλιο, το Super Ferry απέπλευσε κανονικά με 551 επιβάτες για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία

Στο Fast Ferries Andros προκλήθηκε μηχανική βλάβη και παραμένει με 734 επιβάτες προκειμένου να ρυμουλκηθεί από δύο ρυμουλκά στο λιμάνι της Ραφήνας, όπου αναμένεται να του απαγορευθεί ο απόπλους.
Επίσης, κατά την διαδικασία απεμπλοκής των αγκυρών το πλοίο Αικατερίνη Π με 391 επιβάτες απώλεσε τη μια από τις δύο άγκυρες και πλέει αυτοδύναμα στο λιμάνι του Λαυρίου, όπου αναμένεται και σε αυτό να απαγορευτεί ο απόπλους.

Και στα δύο πλοία που δημιουργήθηκε πρόβλημα οι επιβάτες αναμένεται να προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα των εταιρειών.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, ο απόπλους του Super Ferry για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο ήταν προγραμματισμένη στις 07:50, του Fast Ferries Andros στις 07:30 για ‘Ανδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο και του Αικατερίνη Π στις 08:05 για Τήνο, Μύκονο, Νάξο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ