Ανακοίνωση Κόλαφος από το Εθνικό Αστεροσκοπείο δείχνει το έγκλημα του Μητσοτάκη: «Είχαμε προειδοποιήσει για την Κακοκαιρία Daniel, όλοι ήξεραν» αποκαλύπτει το meteo

Κακοκαιρία Daniel: «Είχαμε προειδοποιήσει» λέει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση του Αστεροσκοπείου για την κακοκαιρία και τις έγκαιρες προβλέψεις

Με τρεις ανακοινώσεις του το  Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών  είχε προειδοποιήσει με ακρίβεια για τη σφοδρότητα της κακοκαιρίας Daniel, που έχει «πνίξει» Θεσσαλία και Μαγνησία. απαντώντας στο αν υπήρξε έγκαιρη προειδοποίηση για τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ DANIEL ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ meteo.gr

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του, απαντώντας στον εάν υπήρξε έγκαιρη προειδοποιήσει για τις πρωτοφανείς βροχοπτώσεις αναφέρει ότι ήδη από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, που έδειχναν μεγάλο όγκο βροχής και ποιες περιοχές θα πληγούν βαρύτερα εκδόθηκαν τρεις ανακοινώσεις/ειδοποιήσεις.

Oλοι ήξεραν για το καταστροφικό πέρασμα του «Daniel

«Οι προγνώσεις των μετεωρολογικών μοντέλων έδιναν πολύ μεγάλα ύψη βροχής για την περιοχή της Θεσσαλίας ήδη από την Κυριακή 03/09 ενώ και όλες οι επόμενες ανανεώσεις (διαθέσιμες ανά 12 ώρες) επέμεναν στο ίδιο καταστροφικό σενάριο, αυξάνοντας επομένως τη βεβαιότητα για την εγκυρότητα τους» επισημαίνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, «αδειάζοντας» ουσιαστικά την κυβέρνηση για τα περί «ακραίου φαινομένου» για το οποίο δεν μπορούσε να υπάρξει προετοιμασία.

Η ανακοίνωση του meteo.gr Διαβάστε την εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ