Ευάγγελος Αντωναρος: Χυδαιότητα είναι να μιλάει ο πρωθυπουργός στον πλημμυρισμένο κάμπο με την χαρακτηριστική πια αναισθησία που τον διακρίνει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ας κάνει κράτει με τα σάπια, τις έωλες διαψεύσεις και τις οδηγίες για πατριωτισμό ο συνεχώς αυτογελοιοποιούμενος διπλοθεσίτης κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κι επειδή του αρέσει η λέξη “χυδαιότητα” του επισημαίνω:

() Χυδαιότητα είναι να μιλάει ο πρωθυπουργός στον πλημμυρισμένο κάμπο με την χαρακτηριστική πια αναισθησία που τον διακρίνει για “πολύ μεγάλη αναποδιά” και να τον λογοκρίνουν οι “επικοινωνιολόγοι” του για όσα είπε.

() Χυδαιότητα είναι να μην θελήσει ο πρωθυπουργός να πατήσει με τα πανάκριβα παπουτσάκια του ούτε μια σπιθαμή πλημμυρισμένου εδάφους.

() Χυδαιότητα είναι να αποκρύπτουν οτι τα δήθεν παροπλισμένα — και βυθισμένα στη λασπουριά — ελικόπτερα είχαν πάρει μέρος σε ασκήσεις το 2020 και 2022.

() Χυδαιότητα είναι να αρνείται πεισματικά η κυβεερνηση εδώ και δυό μέρες να δώσει συγκεκριμένα κι επικαιροποιημένα στοιχεία για νεκρούς, αγνοουμένους κι εγκλωβισμένους. Ενώ για τους επικοινωνιακά δηθεν πρόσφορους απεγκλωβισμούς που περιφέρει ως τρόπαιο ενημερώνει το πανελλήνιό συνεχώς.

() Χυδαιότητα είναι να αγνοεί ο κυβ.εκπρόσωπος επιδεικτικά τα σημερινά πρωτοσέλιδα στοιχεία της “Καθημερινής” για το αλαλούμ στην αντιμετώπιση τηε καταστροφής — και για τα ελικόπτερα. (Που να τολμήσει το παλληκάρι;)

() Χυδαιότητα είναι να έχει κοπεί η χώρα στη μέση και να μη κάνει κιχ η κυβέρνηση.

() Χυδαιότητα είναι να αποφασισουν κάποιοι μόλις σήμερα ότι δεν θα καταβάλλονται διόδια στις εθνικές οδούς στις περιοχές που πληττονται — μετά από κινητοποιηση στα σοσιαλ.

() Χυδαιότητα είναι να μην έχει γίνει από το Υπουργείο Υγείας η παραμικρή πρόβλεψη για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι θάνατοι δεκάδων χιλιάδων ζώων στι πλημμυρισμένες περιοχές.

() Χυδαιότητα είναι ότι δεν ασκείται πίεση στους παρόχους τηλεφωνίας να δώσουν δωρεάν χρήση των τηλεφώνων. στις πληττόμενες περιοχές.

() Χυδαιότητα είναι ότι η κυβερνητική προπαγάνδα επιχειρεί να βουλώσει το στόμα όσων ασκούν κριτική στους άστοχους χειρισμούς και στην ανικανότητα των ενοίκων του Μαξίμου.

() Χυδαιότητα είναι ότι ο Μητσοτάκης βρήκε προφαση να μην πάει να δει τι έγινε στον Έβρο ούτε 22 μέρες μετά την τεράστια καταστροφή — κι ας ήταν εκλογική του περιφέρεια.

() Χυδαιότητα είναι να επιχειρεί η κυβέρνηση να “καπελώσει” την τεράστια καταστροφή με τις εκτός τόπου και χρόνου θριαμβολογίες για την “επενδυτική βαθμίδα” που δεν αφορά 98% των Ελλήνων πολιτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ