Συνετρίβη στη θάλασσα ελικόπτερο των Εμιράτων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Τομέας Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων στη Γενική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας στα Εμιράτα ανακοίνωσε τη συντριβή ελικοπτέρου που απογειώθηκε από αεροδρόμιο στο Ντουμπάι το βράδυ της Πέμπτης, υποδεικνύοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το διμελές πλήρωμά του.

Σε δήλωση που δημοσιεύτηκε από το κυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων, WAM, ανέφερε ότι μια αναφορά έφτασε στις αρχές στις 16:30 GMT, αναφέροντας ότι «ένα ελικόπτερο Bell 212 που ανήκε στην Aerogulf συνετρίβη», προσθέτοντας ότι το αεροπλάνο έπεσε «στη θάλασσα με τους δύο πιλότους, αιγυπτιακής και νοτιοαφρικανικής υπηκοότητας, σε νυχτερινή εκπαιδευτική πτήση που απογειώθηκε από το διεθνές αεροδρόμιο Al Maktoum στα νότια του εμιράτου του Ντουμπάι.

Συνέχισε, «Ομάδες έρευνας και διάσωσης ανέσυραν τα συντρίμμια και οι έρευνες συνεχίζονται για το πλήρωμα του ελικοπτέρου. Η ομάδα διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων ερευνά  στο σημείο».

Η εταιρεία θεωρείται ο κύριος χειριστής εμπορικών ελικοπτέρων στο εμιράτο και ιδρύθηκε το 1976 για να παρέχει υπηρεσίες στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, πριν επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε άλλους τομείς.

France 24 arabic

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ