Βόλος: Κήδεψαν άλλη γυναίκα από λάθος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν δύο οικογένειες στον Βόλο από το σοκ που έπαθαν όταν κατάλαβαν πως δεν είπαν το τελευταίο αντίο στους δικούς τους ανθρώπους αλλά σε διαφορετικούς λόγω ενός…μακάβριου λάθους!

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr το περασμένο Σάββατο οι συγγενείς μιας 82χρονης την αποχαιρετούσαν στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της κηδείας η εγγονή της θανούσης παρατήρησε ότι στο φέρετρο η νεκρή δεν έμοιαζε με τη γιαγιά της και το ανέφερε στους συγγενείς της. Αυτοί από την πλευρά τους την καθησύχασαν λέγοντας της ότι ο άνθρωπος όταν φύγει από τη ζωή αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η ταφή στο Κοιμητήριο «Κούκος» του Βόλου.

Το πρωί της Κυριακής, εργαζόμενοι σε γραφείο τελετών πήγαν να παραλάβουν από το νεκροτομείο του νοσοκομείου Βόλου μία 97χρονη γυναίκα για να την κηδέψουν. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να βρουν τη σορό παρά το γεγονός ότι έψαχναν τα στοιχεία που είναι γραμμένα με καρτελάκι πάνω στον νεκρό.

Όπως διαπιστώθηκε, η σορός της γυναίκας για την οποία έγινε η κηδεία το Σάββατο βρισκόταν στη θέση της 97χρονης στον ψυκτικό θάλαμο του νεκροτομείου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκροτόμος βάρδιας του «Αχιλλοπουλείου» είχε αλλάξει τη θέση των νεκρών στους ψυκτικούς θαλάμους, χωρίς να ενημερώσει το βιβλίο που τηρείται και χωρίς να έχει τοποθετήσει καρτελάκι στο ένα πτώμα.

Μετά την σοκαριστική αποκάλυψη και την ενημέρωση των συγγενών έχουν ξεκινήσει συζητήσεις ανάμεσα στα δύο γραφεία τελετών και τις δύο οικογένειες προκειμένου να μην γίνει εκταφή της 82χρονης, αλλά να μεταβούν οι συγγενείς της στον τάφο της και να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη της.

Η δεύτερη κηδεία αναμένεται να γίνει σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ