Κουκούλωμα: Ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια των Τεμπών, έξι μήνες μετά την δολοφονία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι η απόδειξη ότι οι έρευνες έγιναν στο πόδι και με σκοπό την συγκάλυψη. Μετά από 6 μήνες στα βαγόνια πού φυλάσσονται βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο γνωστός ποινικολόγος, Όθωνας Παπαδόπουλος, σχετικά με το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μιλώντας στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, σχεδόν έξι μήνες μετά την τραγωδία, εντοπίστηκαν ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια που φυλάσσονται σε ένα χώρο κοντά στη Λάρισα (τον περασμένο Αύγουστο).

«Μία Επιτροπή Τεχνικών Συμβούλων επισκέφθηκε τα βαγόνια της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας, τον χώρο που είναι αποθηκευμένα, σε μια περιοχή κοντά στη Λάρισα, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά και στη συνέχεια, τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα», ανέφερε αρχικά ο ποινικολόγος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Κατά την επίσκεψή τους στον χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια, εκεί έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος, βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία σήμερα, έξι ολόκληρους μήνες μετά, ήταν ακόμη μέσα στον χώρο του κυλικείου», είπε χαρακτηριστικά.

«Eίναι ελάχιστη υποχρέωση σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή που χάνεται να γίνει μια περισυλλογή των μελών του σώματος του οποιουδήποτε θύματος. Διατυπώνεται ακόμη από τους ανθρώπους, οι οποίοι έκαναν τη σχετική ανακάλυψη, η ανησυχία και η υποψία ότι ενδεχομένως να υπάρχουν κι άλλα μέλη που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των απομειναριών από τα βαγόνια» σημείωσε ο ποινικολόγος.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος πρόσθεσε ότι το εύρημα έχει ανασυρθεί κι έχει ταυτοποιηθεί ότι ανήκει σε καταγεγραμμένο αλλοδαπό επιβάτη.

Με πληροφορίες απο το star.gr

Σε ανάρτηση του Βαγγέλη Βλαχου διαβάζουμε:

🚨Συγκλονιστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για την Τραγωδία των Τεμπών από τον Όθωνα Παπαδόπουλο στο @StarAlithies @wwwstargr και την Εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

ℹ️Όπως αποκαλύπτει δημόσια είχε βρεθεί δείγμα μέλους από κάποιο ήδη ταυτοποιημένο θύμα (αλλοδαπού επιβάτη, αποκαλύπτει) σε κάποιο από τα βαγόνια της Επιβατικής μήνες μετά από το δυστύχημα, στο χώρο όπου φυλάσσονται.

Αυτά για όσους μας αποκαλούν ακόμη και σήμερα “γραφικούς”, “φανατισμένους”, “ζαίους” κλπ…

Για αυτό φωνάζουμε και αγωνιζόμαστε ακόμη, για αυτό με εξοργίζει το γεγονός ότι πλημμύρισε ο χώρος.

❓Που είναι η Αστυνομία που έκανε την περισυλλογή?
❓Η Πολιτική Προστασία που ήταν υπεύθυνη της διαχείρισης του συμβάντος βάσει του πρωτοκόλλου?
❓Είχαν κάνει όλοι σωστά τη δουλειά τους?
❓Οι αρχές που αποφάσισαν και τα κάλυψαν όλα?
❓Που άφησαν τα συντρίμμια στο έλεος του καιρού?

Διευκρίνιση: ο συγκεκριμένος δικηγόρος δεν εκπροσωπεί την οικογένεια μου, εγώ απλώς μεταφέρω τη δημόσια είδηση με κάθε επιφύλαξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ