Αλβανικής ή Βουλγαρικής υπηκοότητας τα εξι θύματα απο πυροβολισμούς στη Λούτσα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συναγερμό η ΕΛ.ΑΣ. για επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τρεις νεκρούς μέσα σε αυτοκίνητο και άλλους τρεις στο δρόμο, με τις νεότερες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πέντε άτομα εντός του οχήματος και ένα εκτός του.

Με βάση όσα ανέφερε η ΕΡΤ, το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αραφήνος, κοντά στην συμβολή της με την οδό Αρίωνος, με θύματα πέντε άτομα που επέβαιναν σε ένα μπλε Ford με γερμανικές πινακίδες και ένα που στεκόταν εκτός του, με τα έξι -συνολικά- θανάσιμα τραυματισμένα άτομα να φέρουν τραύματα από εννιάρι πιστόλι. Επιτόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ με διασώστες και γιατρό, που φέρεται να επιβεβαιώνουν πως οι άνθρωποι που δέχθηκαν τους πυροβολισμούς έχουν χάσει τη ζωή τους.

Περαιτέρω πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν πως από το σημείο φέρεται να διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση άλλο αυτοκίνητο, το οποίο και αναζητείται. Όλα τα θύματα φέρεται να είναι αλλοδαποί, ενώ με βάση τις μέχρι στιγμής ενδείξεις πρόκειται για ένα ακόμη «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

loutsa artemida pyrovolismoi nekroi

(πηγή φωτο: protothema.gr)

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως όλοι και οι έξι νεκροί είναι αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι έπεσαν θύματα ανταλλαγής πυροβολισμών πιθανότατα μεταξύ αντιμαχόμενων συμμοριών, που ενδεχομένως επέλεξαν τον συγκεκριμένο τρόπο για να λύσουν τις διαφορές τους. Σύμφωνα, ωστόσο, με τα όσα αναφέρει το protothema.gr, οι δράστες φέρονται να είχαν στήσει ενέδραστα θύματά τους, τα οποία «γάζωσαν» με τουλάχιστον 30 σφαίρες, με την Αστυνομία να αναζητά μια μοτοσικλέτα και δύο αυτοκίνητα, με τα οποία φέρονται να διέφυγαν από τον τόπο του εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ