Μόνον η ΣΕΚΕ μπορεί να εγγυηθεί την αποκατάσταση της Θεσσαλίας και της Θράκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πολιτική παρέμβαση του Olympia

Την καταστροφή, που έχει εξελιχθεί σε εθνική τραγωδία στη Θεσσαλία, για να μπορέσουμε να την ανασχέσουμε και να ξαναγίνει ο θεσσαλικός κάμπος ο πνεύμονας της Ελλάδος μόνο μια λύση υπάρχει: Συνεταιριστική Ένωση Καπνοπαραγωγών Ελλάδας, που τυγχάνει πρόεδρος να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής.

Να επισημάνουμε πως στην ΣΕΚΕ ανήκουν εκτός από τους καπνοπαραγωγούς, το σύνολο των αγροτικών ενώσεων και ομοσπονδιών της χώρας και έχει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το επιστημονικό προσωπικό που απαιτείται για αποκατάσταση και διαχείριση σε τέτοιου είδους καταστροφές.

Με την πολιτική παρέμβαση του το Olympia από τη μια θέτει την ευθύνη στην ΣΕΚΕ, από την άλλη στην κυβέρνηση προκειμένου να της αποδώσει εξ ολοκλήρου όλο το έργο της ανασυγκρότησης, τη διαχείριση, τη στρατηγική, τις αποζημιώσεις, τις καλλιέργειες, τα έργα αποκατάστασης και ότι άλλο χρειαστεί.  Μετά τη Θεσσαλία και ένα βήμα πιο πέρα: Η ΣΕΚΕ να αναλάβει και τις περιοχές της Θράκης που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του καλοκαιριού.

Πιστεύουμε πως με τη βαρύτητα του ονόματος του Κ. Καραμανλή, προέδρου της ΣΕΚΕ, κανείς δεν θα αμφισβητήσει την εντιμότητα, τη διαφάνεια και το πατριωτικό καθήκον του, όπως και πιστεύουμε πως τώρα είναι χρήσιμος στη χώρα απ’ όσο ποτέ.  

ΔΗΜΟΦΙΛΗ