Αύξηση 10 ευρώ στα ΚΤΕΛ Πιερίας μετά την καταστροφική κακοκαιρία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πως ορισμένοι τρίβουν τα χέρια τους για να επωφεληθούν από την καταστροφή, είναι άνω ποταμών. Όπως συμβαίνει με τα ΚΤΕΛ Πιερίας, που προχώρησαν σε αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων!

Η Ελλάδα, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών, έχει κοπεί στα δυο και ο κόσμος έχει καταστραφεί και βρήκαν ευκαιρία να αυξήσουν κατά 10 ευρώ την τιμή του εισιτηρίου Αθήνα – Κατερίνη. Και έτσι από 34 το εισιτήριο έφτασε τα 44 ευρώ!

Μάλιστα οι αρμόδιοι ισχυρίζονται πως εξαιτίας της πλημμυρισμένης εθνικής, έχει αλλάξει το δρομολόγιο και η απόσταση μεγάλωσε κατά 200 χλμ, οπότε έπρεπε να γίνει η αύξηση.

«Η τιμή ήταν 34 ευρώ, το κάναμε 44», είπε στον Alpha ο υπεύθυνος ΚΤΕΛ Πιερίας, Π. Ερμίδης, προσθέτοντας πως «ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με το εισιτήριο. Ο δρόμος Λάρισας – Κατερίνης είναι κλειστός και αναγκαστικά όλοι πηγαίνουμε από Πάτρα. Το δρομολόγιο είναι Πάτρα, Ιονία οδό, Εγνατία οδό και μετά Κατερίνη. Είναι 300 χλμ περίπου παραπάνω και τρεις ώρες»!

Δεν γνωρίζουμε αν οι αρμόδια των ΚΤΕΛ Κατερίνης προχώρησαν σε κάποιο γκάλοπ και ξέρουν πως ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με την αύξηση στην τιμή του εισιτηρίου (λες και έχει άλλη επιλογή!), αλλά έπρεπε από μόνοι τους να έχουν την ευαισθησία να στηρίξουν τους συμπολίτες μας.

Και να δουν επίσης πως τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη και Γρεβενά παρουσιάζουν μείωση επιβατών κατά 20%, αλλά το εισιτήριο παραμένει το ίδιο και δεν αυξήθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ