Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Athens Flying Week: Εντυπωσιακό βίντεο από το κόκπιτ του F-35 με πιλότο την Επισμηναγό Wolfe πάνω από την Αθήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Athens Flying Week: Ένα εντυπωσιακό βίντεο από μια από τις πτήσεις που έκανε στον ουρανό της Αττικής, στα πλαίσια της Athens Flying Week, η επισμηναγός Kristin «ΒΕΟ» Wolfe, η επικεφαλής της ομάδας επίδειξης των αμερικανικών F-35, έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή.

Στο βίντεο φαίνεται η επισμηναγός η οποία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της μπαίνοντας στην Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, να δίνει μάχη με τα G ενώ πετάει με το F-35.

Δείτε το βίντεο:

@avgerinosx Major Kristin “BEO” Wolfe Pulling Gs with F-35 Η Επισμηναγός Kristin “BEO” Wolfe @ Athens Flying Week Greece @F-35A Lightning ll @F35Lightn1ng @f35_pilot #athensflyingweek #afw23 #airshow #f35 #avgeek ♬ Danger Zone (From "Top Gun" Original Soundtrack) – Kenny Loggins

H πιλότος με περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης, η Επισμηναγός Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία πετώντας αεροσκάφη T-6, T-38C, F-22A και F-35A. Εισήλθε στο στρατό το 2011 και συνέχισε με εκπαιδεύσεις πιλότων και επιχειρησιακές αποστολές σε Τέξας, Φλόριντα και Βιρτζίνια. Τώρα υπηρετεί από την 388η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Hill στη Γιούτα. Ως διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η Wolfe επιβλέπει ένα πλήρωμα που παρουσιάζει τις μοναδικές εναέριες δυνατότητες του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ