Μπόμπιρας απο το νηπιαγωγείο βρέθηκε σε τάξη του δημοτικού και πήρε και βιβλία για τη νεα χρονιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα γουστόζικο μπέρδεμα έλαβε χώρα χθες σε περιοχή του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων στην , όταν ένα νηπιαγωγάκι βρέθηκε κατά λάθος σε αίθουσα δημοτικού !

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το πρωί το σχολικό λεωφορείο πέρασε κανονικά από τα σπίτια των κατοίκων της περιοχής, για να «μαζέψει» παιδιά του και του . Όπως συνηθίζει, το σχολικό σταμάτησε πρώτα στο δημοτικό σχολείο, άφησε τους μαθητές και συνέχισε την πορεία του για να το νηπιαγωγείο.

Ωστόσο, ένας μπόμπιρας μπερδεύτηκε και κατέβηκε στο δημοτικό. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μπήκε κανονικά στην αίθουσα, μαζί με τους υπόλοιπους μαθητές και πήρε και βιβλία! Τελικά, γύρω στις 11 το πρωί, οι δάσκαλοι αντιλήφθηκαν όχι μόνο πως το παιδάκι δεν ανήκε στο σχολείο τους, αλλα και ότι ήταν μικρότερης ηλικίας.

Όταν δε τσέκαραν τις λίστες με τα ονόματα των μαθητών, αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί και ενημέρωσαν σχετικά το νηπιαγωγείο, που επίσης δεν φαίνεται να είχε αντιληφθεί την απουσία του μικρού. Κατόπιν, ειδοποίησαν τους γονείς του να πάνε στο σχολείο να παραλάβουν το… αφηρημένο βλαστάρι τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ