Εθνικά επικίνδυνοι: Σε δίκη ο Μπελέρης μετά την «παρέμβαση Οικονόμου»!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανίκανη η κυβέρνηση να προασπίσει τον ελληνισμό!

Κεκλεισμένων των θυρών και έπειτα από συνεδρίαση τεσσάρων ωρών, το Ειδικό Πρωτοδικείο Διαφθοράς και Οργανωμένου Εγκλήματος στην Αλβανια πέρασε επί της ουσίας την υπόθεση του Φρέντι Μπέλερη κάνοντας δεκτό το αίτημα του SPAK (Εισαγγελία για την καταπολέμηση της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος).

Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η προκαταρκτική συνεδρίαση στο Ειδικό Δικαστήριο, όπου ο εκλεγμένος δήμαρχος του Δήμου Χειμάρραςθα οδηγηθεί στο δικαστήριο μετά την εξέταση των στοιχείων για την εξαγορά ψήφων στις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Το αλβανικό δικαστήριο έκρινε ότι ο φάκελος της Ειδικής Εισαγγελίας με κατηγορούμενο τον Φρέντι Μπελέρη για εκλογική διαφθορά είναι πλήρης και ότι η κατηγορία υποστηρίζεται. Συνεπώς, αποφάνθηκε την συνέχιση της δίκης την προσεχή Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Ο Οικονόμου έθεσε το ζήτημα Μπελέρη στον Αλβανό ομόλογό του και απάντηση δεν πήρε

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, είχε συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του, Taulant Balla, στο περιθώριο της Διάσκεψης της “Διαδικασίας του Βερολίνου”. Ο κ. Οικονόμου καμάρωνε με ανάρτησή του ότι έθεσε το θέμα του Φρέντι Μπελέρη, χωρίς να αναφέρει τι του απάντησε ο κ. Balla.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ