Σάλος με τις δικαιολογίες του Σκυλακάκη για την τιμή της Βενζίνης: Δεν ξέρω να σας πω – Εξαρτάται από τους Σαουδάραβες, το αυτό και το εκείνο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βαθειά γνώση του χαρτοφυλακίου του φαίνεται πως διαθέτει ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Θεόδωρος Σκυλακάκης. Το απέδειξε, άλλωστε, όταν εκλήθη να σχολιάσει την αυξημένη τιμή της βενζίνης στην χώρα μας.

Ο κ. Σκυλακάκης ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ, κατά την οποία η συζήτηση αναπόφευκτα πήγε στην ακρίβεια, την έκρηξη τιμών και τον αντίκτυπο που θα έχει σε αυτές η καταστροφή στην Θεσσαλία.

Σε ερώτηση για το τι θα γίνει με την ανεβασμένη τιμή της βενζίνης, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ ακόμη και στο Λεκανοπέδιο Αττικής, ο υπουργός μάς φώτισε: «Για την βενζίνη δεν μπορώ να σας πω, εξαρτάται από τους Σαουδάραβες, το αυτό και το εκείνο»!

Πιθανότα, ο κ. Σκυλακάκης γνωρίζει τι είναι «το αυτό και το εκείνο». Μήπως πρέπει να το πει και σε εμάς να ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε την στιγμή, μάλιστα, που η τιμή του πετρελαίου «φλερτάρει» ακόμη μια φορά με τα 100 δολάρια/βαρέλι;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ