Πλημμυροπαθεις καταγγέλουν πως το 112 δεν ήχησε ποτέ στα χωριά τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθανασία Βούλγαρη, κάτοικος του Αρμένιου Λάρισας, μίλησε για τον θάνατο του πατέρα της από την κακοκαιρία Daniel. Ιδιαίτερα συγκινημένη και με τρεμάμενη φωνή έδωσε τις λεπτομέρειες της τραγικής ιστορίας αυτής ιστορίας και κατήγγειλε πως το 112 δεν ήχησε ποτέ στο χωριό! «Εάν μας είχαν στείλει μήνυμα, ο πατέρας μου θα είχε σωθεί».

Η κ. Βούλγαρη περιέγραψε στο ΟΡΕΝ πώς ο πατέρας της έσωσε την τραυματισμένη μητέρα της από τα ορμητικά νερά που εισέβαλαν στο σπίτι τους και τόνισε πως μήνυμα του 112 δεν εστάλη ποτέ στους κατοίκους του χωριού, με αποτέλεσμα να μην είναι προετοιμασμένοι για αυτό που ακολούθησε. Ζήτησε, μάλιστα, από τους πυροσβέστες που επιχείρησαν στον απεγκλωβισμό του νεκρού πατέρα της και άλλων πολιτών στο χωριό Αρμένι Λάρισας «να βγουν και να μιλήσουν. Είναι ήρωες».

Στην συνέχεια, στον αέρα του OPEN κάτοικος άλλου πλημμυρισμένου χωριού της περιοχής δήλωσε: «Μας έστειλαν μήνυμα από το 112 την ώρα που πνιγόμασταν».

Το πολυδιαφημισμένο δόγμα Μητσοτάκη «Εκκενώστε» και η… πανάκεια του 112 φαίνεται πως δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο διατείνεται η κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές και να καταστρέφονται χιλιάδες ακόμη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ