Έφη Αχτσιόγλου: Η απάντηση – διάψευση της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσίευμα για την παραίτηση Τσίπρα από την ηγεσία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Έφη Αχτσιόγλου απαντά και διαψεύδει δημοσίευμα ιστοσελίδας που την ήθελε να είναι υπαίτια για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα λίγες ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές του Ιουνίου. Σε δήλωσή της στο efsyn.gr, η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατηγορηματική: «Προβοκάτσιες τέλος».

«Προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους από τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.», δηλώνει στην efsyn.gr η Έφη Ατχσιόγλου.

Το δημοσίευμα για τον «ρόλο» της Έφης Αχτσιόγλου στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα

Η απάντηση αυτή δόθηκε με αφορμή δημοσίευμα της ιστοσελίδας 1voice.gr, το οποίο έφερε τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε». Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γινόταν λόγος για sms που έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρόεδρο του κόμματος, με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί.

Το ενυπόγραφο δημοσίευμα ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Θέλετε απόδειξη; Όλος ο 7ος όροφος της Κουμουνδούρου έσπευσε την Παρασκευή, Πέμπτη παραιτήθηκε ο Αλέξης, να στοιχηθεί δημόσια, ανοικτά και θαρραλέα στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου. Αντί να πάνε όλοι μαζί σπίτια τους αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους για το 18%. Όχι μόνο δεν έκαναν αυτό. Αλλά έχουν το θράσος να απαιτούν να αποτελούν και τη νέα ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Υπό την Αχτσιόγλου ετούτη τη φορά.

» Σήμερα, αφού έχω πλέον τσεκάρει δημοσιογραφικά το ρεπορτάζ μου, αποκαλύπτω το sms της κ. Αχτσιόγλου στον Αλέξη Τσίπρα. Με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί στις 16 Οκτωβρίου δρομολογώντας τις διαδικασίες της εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά αυτή και η παρέα των Ηλιόπουλων, η παρέα που παρίστανε τον φίλο του Τσίπρα, τού ζητούσε να παραμείνει υπηρεσιακός πρόεδρος μέχρι τις δημοτικές εκλογές. Να χρεωθεί μια ακόμα βέβαιη πολιτική και εκλογική ήττα, μιας και θα ήταν πρόεδρος υπό δημόσια αμφισβήτηση, καλά για την υπονόμευση του όλο το προηγούμενο διάστημα δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι, το αντιλήφθηκαν και οι “πέτρες” στις 21 Μαΐου, και στη συνέχεια ως στημένη λεμονόκουπα να τους αδειάσει τη γωνιά.

» Αυτό το μήνυμα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ενώ είχε αποφασίσει ο Τσίπρας να μείνει και να το παλέψει, ακούγοντας τον Βίτσα την Τετάρτη την προηγούμενη της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου που σηματοδοτούσε την στάση απέναντι του των “ομπρελάκηδων” και των άλλων μπαχαλάκηδων του κόμματος, έλαβε κι αυτό το μήνυμα της Αχτσιόγλου κι αποφάσισε να τα βροντήξει διότι κατάλαβε ότι δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τους “στρατηγούς” της ήττας. Όλους αυτούς που του χρεώνουν σήμερα αποκλειστικά στις πλάτες του το 18%…»

Με πληροφορίες απο το athensvoice.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ