Σαλος με τις φήμες που θέλουν ο νέος παρουσιαστής του 5×5 στον Αντ1, Θάνος Κιούσης και ο Τονι Σφηνος να ειναι το ίδιο πρόσωπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «5Χ5», επιστρέφει ανανεωμένο τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 17:30, και υπόσχεται να μας διασκεδάσει. Στο τιμόνι της παρουσίασης θα είναι ο Θάνος Κιούσης, που φήμες θέλουν να έχουμε αγαπήσει μέσα από τον μοναδικό χαρακτήρα του Τόνι Σφήνου.  

Τον Θάνο όλοι κάπου, κάπως τον γνωρίζουμε… αλλά φέτος θα τον γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα!

Χαρισματικός, ανατρεπτικός και με αστείρευτο χιούμορ, θα ξεδιπλώσει όλες τις πτυχές της πολύπλευρης προσωπικότητάς του και με τις μοναδικές ατάκες του θα γεμίσει τα απογεύματά μας με αμέτρητες στιγμές γέλιου. Όπως, μάλιστα, αρέσει σε εκείνον να λέει οι συστάσεις είναι απλές: «Είμαι ο Θάνος Κιούσης, είμαι 1,95 και μου αρέσει το καλό φαγητό… τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο πλατό».


Γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε στον Άγιο Ελευθέριο, σπούδασε θέατρο στο Βέλγιο και χορό στη σχολή της Ραλλού Μάνου. Μικρός θαύμαζε τον Θανάση Βέγγο, τον Διονύοη Παπαγιαννόπουλο, την Τζένη Καρέζη, τους Monty Pyhthons, τον Jim Carrey, τον Andy Kaufman και τον Pablo Francisco.

Φήμες που δεν επιβεβαιώνονται τον θέλουν να εχει υιοθετήσει την περσόνα του Τόνι Σφήνου.

insfinos

Έχει παίξει ως ηθοποιός σε τέσσερα επεισόδια της σειράς του Alpha Ο Πόλεμος των Άστρων και στην ταινία μικρού μήκους του Θοδωρή Καζή «For the height and the view».

Οι φήμες ξεκίνησαν  τηλεοπτικά ήταν η Ελεονώρα Μελέτη, το 2013 στη Μεσημεριανή Μελέτη, όταν πήγε σε μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Τέρη Χρυσού και αποκάλυψε την τηλεοπτικά κάποια πράγματα για τον ίδιο και τον Τονι Σφηνο.

insfinos1

Γυναίκα του είναι η Ιωάννα Γραμματικού, η οποία μεγάλωσε στη Βούλα, έχει δύο μικρότερες αδερφές, έχει εξοχικό στις Σπέτσες και ασχολείται με το σχέδιο μόδας. Είναι μαζί με τον Θάνο εδώ και αρκετα χρόνια. Γνωρίστηκαν ένα βράδυ στο καμαρίνι του, όταν η Ιωάννα πήγε να τον συγχαρεί για το live του. Κάπως έτσι έγινε ορκισμένο τσικάκι.

(Με πληροφορίες απο το Down Town)

Οι κανόνες του παιχνιδιού απλοί: Ρωτήσαμε 100 ανθρώπους και ψάχνουμε τη δημοφιλέστερη απάντηση σε καθημερινές, απλές αλλά και ανατρεπτικές ερωτήσεις, όπως:

«Πού βρισκόσασταν την τελευταία φορά που φωνάξατε δυνατά;»
«Ποιος θα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που θα ευχαριστούσατε, εάν παίρνατε Όσκαρ;»
«Πού πιστεύετε ότι αρέσει στους περισσότερους να πηγαίνουν στο πρώτο ραντεβού;»

Δύο αντίπαλες ομάδες, από 5 μέλη η κάθε μία, προσπαθούν να μαντέψουν με επιτυχία τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, που παραμένουν απρόβλεπτες. Για να βρουν τις σωστές απαντήσεις οι παίκτες δεν χρειάζονται γνώσεις. Πρέπει να έχουν φαντασία, χιούμορ και απλή λογική σκέψη καθώς η πιο απλή ερώτηση μπορεί να κρύβει την πιο απίστευτη απάντηση!

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους, περνάει στον τελικό γύρο, διεκδικώντας 5.000 ευρώ. Η νικήτρια ομάδα έχει το δικαίωμα να παίξει και στα επόμενα δύο επεισόδια, και εφόσον συνεχίζει τις νίκες της, μπορεί να διεκδικήσει μέχρι και 15.000 ευρώ!

Φέτος, το 5Χ5 και ο Θάνος Κιούσης με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση υπόσχονται ακόμα περισσότερο παιχνίδι, εκπλήξεις και απίθανες στιγμές διασκέδασης!

Και μην ξεχνάτε… χαμένος δεν θα φύγει κανείς!

«5Χ5», με τον Θάνο Κιούση: Πρεμιέρα Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 17:30.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Head of Production: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΤΣΟΣ
Project Manager: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΓΓΛΙΔΗΣ
Content Director: ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ
Αρχισυντάκτρια: ΕΛΛΗ ΠΑΣΣΑ
Σκηνοθέτης: ΚΩΣΤΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ
Βοηθός Σκηνοθέτης: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΟΡΑΣ
Οργάνωση Παραγωγής: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ
Διεύθυνση Παραγωγής: ΑΛΕΞΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ