Το μηνυμα του Στέφανου Κασσελακη απο το Θησείο: Ειμαι ένας απο εσάς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει καθώς την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου τα μέλη του κόμματος καλούνται να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο. Σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης, υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Θησείο.

Ο κ. Κασσελάκης είπε ότι «σύγχρονη Αριστερά» σημαίνει «η μεγάλη πολιτική δύναμη, η μεγάλη προοδευτική παράταξη που θα εκπληρώνει τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις ολόκληρης της κοινωνίας», ενώ μίλησε για ανασυγκρότηση θεσμική της χώρας, υψηλής ποιότητας, δημόσια δωρεάν Υγεία και Παιδεία για όλους.

«Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, είναι ζωντανή, και είναι έτοιμη να κάνει την Ελλάδα σύγχρονη χώρα, μία κοινωνία πολιτισμένη για τους ανθρώπους της. Διότι η μεγάλη διαφορά που έχουμε με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι ο άνθρωπος στο επίκεντρο», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είμαι κανένας Μεσσίας, είμαι ένας από σας», πρόσθεσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και συμπλήρωσε: «Που όπως πολλές φορές στη ζωή σας παίρνετε πρωτοβουλία να ηγηθείτε μίας κοινής, φιλόδοξης και επιτυχημένης προσπάθειας αντί να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια και να κάνετε δεήσεις στο θεό σας έτσι είμαι και γω. Εγώ έφυγα μικρός από εδώ. Αλλά οι ρίζες μου είναι εδώ».

Λίγο πριν τις εξαγγελίες νέων μέτρων από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη 87η ΔΕΘ ο Στέφανος Κασσελάκης άσκησε κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας:

«Η παρουσία σας στέλνει ένα μήνυμα ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ και είναι έτοιμη να κάνει την Ελλάδα σύγχρονη χώρα. Η μεγάλη διαφορά με την πολιτική της ΝΔ είναι ότι έχουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αυτή τη διαφορά την ξέρω. Την έχω δει κοντά και στις ΗΠΑ όπου χιλιάδες άνθρωποι δεν έχουν ασφάλεια υγείας».

Για την αυριανή «μάχη» ανέφερε: «Η αυριανή κάλπη βγάζει νικήτρια την Σύγχρονη Αριστερά, βγάζει νικητή τον νέο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που θα δουλέψει για το Κοινό Καλό που αρμόζει στον τόπο μας – Και γι’αυτό πρέπει και να κυβερνήσει. Βγάζει νικητές όλους όσοι θέλουν να δουν την Ελλάδα να γίνεται μια σύγχρονη προοδευτική χώρα. Βγάζει νικητές όλους όσοι δε φοβούνται να ονειρεύονται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ