Καθημερινή: Τραγωδία για την Ελλάδα, το κράτος Μητσοτάκη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεχίζεται το ανελέητο σφυροκόπημα της καθημερινής στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Με ένα εκπληκτικό του άρθρου ο Κώστας Καλλίτσης, αποδομεί ολόκληρη την δομή του υποτιθέμενου επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, ενώ από τα πυρά του δεν ξεφεύγει ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος που χαρακτήρισε ψευδής είδηση, την εσκεμμένη καταστροφή του φράγματος από την περιφέρεια!

Γράφει χαρακτηριστικά ο Κώστας Καλλίτσης:

Αυτό το κράτος είναι μια μεγάλη τραγούδια για την Ελλάδα. Όταν στις μέρες μας ο ρόλος του κράτους αναβαθμίζεται παντού στον ανεπτυγμένο κόσμο, γιατί όλοι κατανοούν ότι χωρίς ένα σύγχρονο κράτος – στρατηγό, χωρίς στενή συνεργασία κράτους – ιδιωτικού τομέα δεν υπάρχει αύριο για την ανάπτυξη, στην Ελλάδα έχουμε την πολύ κακή τύχη να διαθέτουμε ένα κράτος – βαρίδι, πελατειακό, αγκυλωμένο. Αυτό το κράτος καταστρέφει την Ελλάδα. Για να αλλάξει, πρέπει να πάψει να είναι το λάφυρο των εκλογών!

Αναφορικά με το φράγμα και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, γράφει τα ακόλουθα:


Ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας παραδέχτηκε ότι έδωσε εντολή να σπάσει το φράγμα στον ποταμό Καλέντζι, κοντά στον Παλαμά. Γιατί; Διότι λέει ο δήμαρχος Παλαμά του είπε ότι πρέπει να γκρεμίσει για να μην πλημμυρίσει το χωριό Κοσκινάς. Και αυτός τον άκουσε, διότι σκέφτηκε ότι αφού ο δήμαρχος ζει στην περιοχή θα ξέρει καλύτερα τι πρέπει να γίνει. Ανεξάρτητα από το τι είπε ποιος σε ποιον, γεγονός είναι ότι το φράγμα γκρεμίστηκε. Υποθέτω πως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θα έμαθε ότι δεν πρόκειται για fake news…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ