Εκλογες Συριζα: Σοβαρότατη καταγγελία για εκλογικό κέντρο στη Θερμη Θεσσαλονίκης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία απίθανη ιστορία κομματικής τρέλας εξελίσσεται στον ΣΥΡΙΖΑ του δήμου Θέρμης και συγκεκριμένα στο Τρίλοφο, όπου οι κάλπες δεν άνοιξαν στις 8 το πρωί, ούτε πρόκειται να κλείσουν στις 8 το βράδυ όπως προβλέπεται από τη διαδικασία του κόμματος.

Η τοπική οργάνωση μελών αποφάσισε αυθαίρετα – και ενημέρωσε, λέει, την νομαρχιακή επιτροπή – να ακολουθήσει δικό της χρονοδιάγραμμα. Με στόχο προφανώς να αποθαρρύνει νέα μέλη να προσέλθουν για να ψηφίσουν για τον επόμενο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απόφαση λοιπόν προβλέπει… τρίωρο άνοιγμα της κάλπης (για πολύ εκλεκτούς και μόνο για τα παλιά μέλη που μπορούν να προσέλθουν στο συγκεκριμένο διάστημα προφανώς), από τις 10 τοι πρωί έως τη… 1 το μεσημέρι! Μετά η διαδικασία κλείνει και σε… όποιον αρέσει – δικό τους είναι το κόμμα, ό,τι θέλουν κάνουν, κατά το «δική μου είναι η μπάλα δικοί μου και οι κανόνες» που λέγανε παλιά στις αλάνες.

Ήδη διατυπώνονται καταγγελίες από πολίτες που πήγαν κανονικά να ψηφίσουν και βρήκαν τις πόρτες κλειστές και λαμβάνουν αποτρεπτικές απαντήσεις όταν ρωτούν πότε και πώς μπορούν να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία.

Με πληροφορίες απο το topontiki.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ