Διέρρηξαν το σπίτι της Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άνω κάτω έκαναν ληστές το σπίτι της Βούλας Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη αλλά ευτυχώς κανείς από την οικογένειά της δεν βρισκόταν μέσα την ώρα της διάρρηξης.

Η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης έπεσε θύμα διάρρηξης το βράδυ του Σαββάτου και σήμερα ανήρτησε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γνωστοποιώντας το περιστατικό.

Σύμφωνα με την ίδια ένας γείτονας αντιλήφθηκε ότι τρεις διαρρήκτες είχαν μπει στο σπίτι της και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σημείο οι δράστες είχαν γίνει «καπνός».

Στο σχετικό βίντεο το σπίτι μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο, ενώ όσον αφορά στη λεία των ληστών, σύμφωνα με την Βούλα Πατουλίδου ήταν «συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα. Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών».

«”Πρώτη η βοήθεια του θεού, δεύτερη του γειτόνου” λέει μια παροιμία.

Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω!

Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου.

Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα.

Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ