Εκλογές ΣυΡιζΑ: Προσωπικός θρίαμβος του Παύλου Πολάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη πανηγυρικά πρόεδρος του ΣυΡιζΑ. Ναι, ανακοινώθηκε ήδη δεύτερος γύρος, αλλά ο Στέφανος μάλλον δεν είναι Μεϊμαράκης για να παραδώσει το κόμμα στην Αχτσιόγλου, όπως έκανε ο θρυλικός Βαγγέλης με τον Μητσοτάκη.

Ο πραγματικός θριαμβευτής όμως της αποψινής νύχτας, είναι ο Παύλος Πολάκης. Ο άνθρωπος που πολεμήθηκε όσο ελάχιστοι από την διαπλοκή, ο άνθρωπος που μαζί με τον Πάνο Καμμένο και το Νίκο Παππά έδωσαν τη μεγαλύτερη μάχη για να ξεβρωμίσει η χώρα και δυστυχώς τότε, ηττήθηκαν.

Ο Παύλος Πολάκης ήταν αυτός που έφερε και στήριξε το νέο πρόεδρο, Όταν οι αντίπαλοι του είχαν εγγυηθεί στην διαπλοκή ότι «θα τον τελειώσουν»!

Ο Παύλος όμως πέτυχε απόψε μία μεγάλη νίκη. Ο πραγματικός πόλεμος όμως ξεκινάει από αύριο. Από αύριο, θα ανοίξουν τα σεντούκια της διαπλοκής, μήπως και επαναλάβουν το θαύμα της εσωκομματικής διαδικασίας της Νέας Δημοκρατίας το 2015. Και έπειτα, ο πόλεμος θα είναι ανελέητος. Θα υπάρχουν κατευθυνόμενες αποχωρήσεις, διάσπαση και άλλα χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Δύσκολο λοιπόν το έχω, αλλά ο Παύλος ουδέποτε ήταν για τα εύκολα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ