Παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη οι νεκροί διερμηνείς στη Λιβυη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Λιβύη με θύματα πέντε μέλη της ελληνικής αποστολής που είχε πάει για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας μετά από τις μεγάλες πλημμύρες.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Σχολείου της Βεγγάζης, Γιώργο Σαγιάνο, ο οποίος μίλησε στον ΣΚΑΪ οι δύο από τους πέντε νεκρούς Έλληνες της ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη, είναι παιδιά του προέδρου της ελληνικής κοινότητας στη Βεγγάζη!

Τα δύο μέλη ήταν οι διερμηνείς της ελληνικής αποστολής, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο κ.Σαγιάνος τόνισε ότι επρόκειτο για σφοδρό τροχαίο δυστύχημα, επιβεβαιώνοντας την επίσημη εκδοχή για το τραγικό συμβάν.

Δείτε βίντεο:

Στο μεταξύ οι σοροί των τριών στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των δύο διερμηνέων που έχασαν την ζωή τους επαναπατρίστηκαν με αεροσκάφος C-27.

Όπως μετέδωσε ο Φάνης Καραμπατσάκης στον «αέρα» του OPEN, τέσσερα μέλη της αποστολής ακόμα είναι τραυματισμένα πιο σοβαρά και νοσηλεύονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το ΓΕΕΘΑ, το λεωφορείο που μετέφερε το υγειονομικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, συγκρούστηκε με όχημα που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Ωστόσο σημειώνεται ότι για την ώρα οι συνθήκες του ατυχήματος είναι αδιευκρίνιστες. Όπως είναι γνωστό, στο όχημα της ελληνικής αποστολής επέβαιναν γιατροί, νοσηλευτές και μεταφραστές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ