Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2023

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έσβησε αθορυβα και έφυγε απο τη ζωη στην Κρήτη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγες μέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, την τελευταία του πνοή άφησε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Ηρακλείου Κρήτης, βυθίζονται στο πένθος την οικογένειά του.

Πρόκειται για τον Γιώργο Τσίγκο ο οποίος ήταν υποψήφιος με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» του Αλέξη Καλοκαιρινού.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο Γιώργος Τσίγκος ασχολούνταν με τα κοινά τα τελευταία χρόνια καθώς είχε διατελέσει και πρόεδρος του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος Ηρακλείου.

Η κηδεία του Γιώργου Τσίγκου θα γίνει σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κατσαμπά.

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός ανέφερε σε ανάρτησή του:

«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Γιώργου Τσίγκου, υποψήφιου συμβούλου με την παράταξή μας “Δικαίωμα στην Πόλη”.

Ο εκλιπών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είχε διατελέσει Πρόεδρος του 2ου Διαμερίσματος Ηρακλείου. Είχε το πάθος και την αγωνία να προσφέρει πάντα περισσότερα στο Ηράκλειο και στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα, όπου δραστηριοποιούταν και επαγγελματικά για πολλά χρόνια. Η απώλεια του Γιώργου Τσίγκου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό καθώς ήταν ακούραστος αγωνιστής της Αυτοδιοίκησης και πάντα δίπλα στον συνάνθρώπό του.

Προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της παράταξή μας «Δικαίωμα στην Πόλη», εκφράζω στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους ειλικρινή συλλυπητήρια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ