Δίπλα στον Ανδρέα Παχατουρίδη ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δρόμο της Τ.Α  ακολουθεί ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γιακουμής. Ο καλός συνάδελφος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ανεξάρτητο συνδυασμό του δημάρχου  Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Βαγγέλης Γιακουμής είναι γέννημα θρέμμα της πόλης και είναι γεννημένος όπου ζει μέχρι σήμερα στην γειτονιά της Ανθούπολης. Η μεγάλη του εμπειρία στα κοινά μέσα από την εργασία του στο χώρο της δημοσιογραφίας του έχει ανοίξει δρόμους έτσι ώστε να μπορεί να βοηθά τους συμπολίτες του σε κάθε τους ανάγκη.

Η ωριμότητα που έχει, η σύνεση που τον διακρίνει , αποτελούν το καλύτερο εφόδιο στη Τ.Α  έτσι ώστε δίπλα στον δήμαρχο να μπορεί με μεγαλύτερη ένταση να συμβάλει για το καλό της πόλης.

Ο δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια, έχει παρουσιάσει κεντρικά δελτία ειδήσεων, εκπομπές και ρεπορτάζ.   Η μεγάλη του αγάπη το ραδιόφωνο στο οποίο έχει εργαστεί κατά καιρούς με εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα.

Τώρα ο αγώνας που κάνει είναι πιο κοντά στους συμπολίτες του για τους οποίους νοιάζεται στην καθημερινότητά τους.

Στις  δημοτικές εκλογές, χρειάζεται τη στήριξή σας για να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Η δική του εκλογή, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση στον δήμαρχο του Περιστερίου για την ανάδειξη της πόλης του ακόμη πιο ψηλότερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ