Συγκλονίζει ο πατέρας του αδικοχαμενου στη Λιβυη, Γιώργου Βούλγαρη: Έμαθα για τον θάνατο του απο τις ειδήσεις

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη και οι πιο δυνατοί «λυγίζουν» στο άκουσμα των όσων είπε νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο πατέρας του 27χρονου υπαξιωματικού Γιώργου Βούλγαρη που σκοτώθηκε στο δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη.

«Καταπληκτικός ήταν, αλλά ήταν “λίγος”. Ήταν και στο Σουδάν. Τι να σας πω για τη μνήμη του; Ότι έφυγε πρόωρα; Τι άλλο να πω; Έφυγε στα 27 του», είπε ο χαροκαμένος πατέρας του Γιώργου Βούλγαρη, του ενός εκ των πέντε Ελλήνων που έχασαν την ζωή τους, στην Λιβύη.

Ο ίδιος τόνισε πως ο γιος του ήταν ήρεμο παιδί και αγαπούσε το Στρατό. «Τι παιδί ήταν; Τι άνθρωπος; Το πιο ήρεμο παιδί. Όχι επειδή ήταν δικός μου. Δεν υπήρχε πιο ήρεμος δεν είχε αντιδικίες ποτέ με κανέναν», σημείωσε και πρόσθεσε: «Τον Στράτο δεν τον αγαπούσε μόνο, έδινε και την ψυχή του. Ειδικά για αυτό που έκανε, αυτό που ήταν σε αυτό το κομμάτι».

Μιλώντας για την προσωπική ζωή του 27χρονου, ο πατέρας του είπε: «Ήταν παντρεμένος με σύμφωνο συμβίωσης. Παντρεμένος ήταν. Ναι έχει τώρα τρία χρόνια. Αν υπήρχε κάποιο παιδάκι θα ήταν λίγο παρήγορο για μας και θα λέγαμε μεγαλώνουμε με το παιδί του».

Όπως επεσήμανε, ο άτυχος υπαξιωματικός, είχε δύο αδελφές. «Είναι και αυτές στο Στρατό και οι δύο. Το έμαθε η μία η κόρη μου. Επειδή είναι μέσα στο ΓΕΣ κάποιος της είπε από εκει, αλλά μου είπε ότι στην αρχή δεν το είπαν, ότι “έγινε ένα ατύχημα, αλλά να μην αγχώνεσαι”, μου λέει. “Μην τρομοκρατείσαι” μου λέει, “δεν είναι κάτι αυτό”. Μετά το βράδυ, το άκουσα στις ειδήσεις», κατέληξε ο χαροκαμένος πατέρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ