Μετανάστες στη Λαμπεντούζα: Ο Έλον Μασκ επιτίθεται στον Σόρος- «Θέλει την καταστροφή του Δυτικού Πολιτισμού»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύγκρουση μεταξύ σε δύο εκ διαμέτρου αντίθετων αντιλήψεων για τον κόσμο.

Ανάμεσα σε δύο οράματα που, αναπόφευκτα, δεν μπορούν παρά να συγκρούονται. Ο Έλον Μασκ επιτίθεται στον Τζορτζ Σόρος, κατηγορώντας το ίδρυμα του ουγγρικής καταγωγής

Αμερικανού τραπεζίτη ότι «δεν θέλει τίποτα λιγότερο από την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού», γράφουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

 Το σχόλιο του μεγιστάνα, νούμερο 1 του ‘Χ’,  εμφανίζεται σε ανάρτησή του στο κοινωνικό του δίκτυο ως απάντηση σε ανάρτηση χρήστη για τις μαζικές αφίξεις μεταναστών στη Λαμπεντούζα, που κάνει λόγο για «εισβολή με επικεφαλής τον Τζορτζ Σόρος».

Ο Σόρος είναι περήφανος υποστηρικτής της μεταναστευτικής πολιτικής που τόσο αγαπούσε η ιταλική αριστερά.

Ο Μασκ, όπως υπενθυμίζει το πρακτορείο ειδήσεων AdnKronos, έχει κατηγορηθεί από πολλούς ότι επέτρεψε τη διάδοση του αντισημιτισμού για τις διακρίσεις.

Ο μεγιστάνας, ηγέτης της Tesla, έχει δεχθεί πολυάριθμες επιθέσεις, ακόμη και στη χώρα μας, γράφει το ιταλικό δημοσίευμα, επειδή τόλμησε να γράψει κάποιες αναρτήσεις στις οποίες πήρε θέσεις κοντά σε αυτές του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Η επίθεση του Μασκ στον Σόρος, σημειώνει η αγγλική εφημερίδα Guardian, ξεκίνησε την παραμονή της συνάντησης που θα έχει σήμερα ο ιδιοκτήτης της Tesla με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Σίγουρα δεν είναι η πρώτη σύγκρουση μεταξύ Μασκ και Σόρος. Αρκεί να θυμηθούμε τι συνέβη στις 16η Μαΐου. Όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και ιδιοκτήτης του Twitter επιτέθηκε στον Ούγγρο τραπεζίτη, ισχυριζόμενος σε πολλά tweets ότι ο Σόρος «είναι σαν τον Magneto», τον χαρακτήρα κόμικ που δημιούργησαν οι Stan Lee και Jack Kirby που δημοσίευσε η Marvel Comics.

Ο Σόρος «μισεί την ανθρωπότητα» σύμφωνα με τον Μασκ. «το εννοώ πραγματικά. Δεν αστιεύομαι. Θέλει να διαβρώσει τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού. Ο Σόρος μισεί την ανθρωπότητα», είπε χαρακτηριστικά.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ