Δένδιας: Ακλόνητη η στάση της Ελλάδας για υποστήριξη της Ουκρανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Συμμετείχα στη σύσκεψη της Ομάδας Επαφής για την Άμυνα στην Ουκρανία (Ukraine Defence Contact Group), η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ, Lloyd Austin, στην Αεροπορική Βάση του Ramstein» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter την Τρίτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

«Επιβεβαίωσα, για άλλη μία φορά, τη συνεπή και ακλόνητη στάση της Ελλάδας για υποστήριξη της Ουκρανίας και της εδαφικής ακεραιότητάς της, εναντίον της ρωσικής εισβολής. Η εισβολή παραβιάζει κατάφωρα το Διεθνές Δίκαιο και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια και τη σταθερότητα της Ευρώπης» προσθέτει ο κ. Δένδιας.

Αναφέρθηκα επίσης στην ανθρωπιστική και αμυντική βοήθεια της Χώρας μας προς την Ουκρανία και τόνισα ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο πλευρό του ουκρανικού λαού, παρέχοντας κάθε δυνατή βοήθεια, για όσο απαιτηθεί» καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Δένδιας αναφέρει: «Συναντήθηκα σήμερα με τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, που υπηρετούν στη Συμμαχική Αεροπορική Διοίκηση του ΝΑΤΟ (Allied Air Command – AIRCOM), η οποία εδρεύει στην Αεροπορική Βάση Ramstein.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ