Η Ελλάδα αφανίζεται, αλλά η κ. Αχτσιόγλου επιτίθεται στον Παύλο Πολάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ελλάδα επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέγραψε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού από τη σύσταση του ελληνικού κράτους σε καιρό ειρήνης.

Η πανδημία εξελίχθηκε σε εθνική τραγωδία και αν δεν είχε μεσολαβήσει η τετραετία Πολάκη για να ανακόψει το κύμα διάλυσης του εθνικού συστήματος υγείας, τότε θα πεθαίναμε κυριολεκτικά στα πεζοδρόμια.

Οι New York Times σε έρευνα τους αποκαλύπτουν ότι το 2050, η Ελλάδα θα βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης με την συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού να είναι γέροντες. Ένα έργο που φέρει βαριά την υπογραφή της λεγόμενης «κεντροαριστεράς», προσωπικά του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος ξεκίνησε την σύγχρονη ελληνική γενοκτονία φέρνοντας το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα κατά παράβαση κάθε ευρωπαϊκού κανόνα και φυσικά το ολοκληρώνει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχοντας καταστήσει την Ελλάδα την πιο χρεωμένη χώρα του δυτικού κόσμου. Μία χώρα που δεν παράγει τίποτα, που καταγράφει ιλιγγιώδες έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου και ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών, που δανείζεται για να πληρώνει απευθείας αναθέσεις και να γεμίζουν τα ταμεία τους γνωστοί και άγνωστοι ολιγάρχες. Που με τη σειρά τους στηρίζουν το σύστημα Μητσοτάκη.

Μία χώρα που βλέπει αδιάφορη την γενοκτονία των Αρμενίων, του ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, του ελληνισμού της Κύπρου, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να παραδώσει εθνική κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα στον Ερντογάν, που αποδεικνύεται ότι κρατάει στο χέρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς από αμαρτίες του παρελθόντος, καθότι αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα.

Μέσα σε όλη αυτή τη λαίλαπα λοιπόν, η κυρία Έφη Αχτσιόγλου, ανακάλυψε τον ένοχο. Τον Παύλο Πολάκη, που βρίζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ