Μην δούμε τον Μπλίνκεν να εκβιάζει τον Μενέντεζ, με σημαία την δήλωση Μητσοτάκη…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που ο Μενέντεζ δίνει μάχη στο κογκρέσο για να μην πάρει η Τουρκία στα μαχητικά επειδή απειλεί την Ελλάδα, εμφανίζεται ένας Μητσοτάκης να χασκογελάει με τον Ερντογάν…

Μετά τα ασταμάτητα Ευχολόγια που αντάλλαξαν Ερντογάν και Μητσοτάκης όπως εκ των υστέρων δηλώθηκε, αφού μέσα στον οντά κανείς δεν γνωρίζει το τι ειπώθηκε, είναι πλέον θέμα ολίγου χρόνου η θριαμβική είσοδος Μπλίνκεν στο Αμερικανικό Κονγκρέσσο, και να απαιτήσει άμεσο εξοπλισμό της Τουρκίας, λες και είναι η χώρα του, με επιχειρήματα όπως «να που οι σύμμαχοι Τούρκοι σταμάτησαν τις υπερπτήσεις άνωθεν των Ελληνικών νησιών, και να που οι σχέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων μας είναι άριστες, και …. ας τους δώσουμε ότι ζητούν για να δοθούν εργασίες στους Αμερικανούς εργάτες» όπως και τα κατα Καβάφη «άλλα ηχηρά τοιαύτα».

Και έτσι ο Τούρκος κερδίζει α πριόρι όλα τα όπλα συν τον διαμελισμό της Κύπρου για το τώρα και «αργότερα το ξαναβλέπουμε». Εμείς θα έχουμε τον Μητσοτάκη με τα δύο χέρια στις τσέπες του παντελονιού να κρατάει «αέρα Πανά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ