Σάλος με την δήλωση του Νίκου Παππα πως κάτι μεσολάβησε και παραιτήθηκε ο Τσίπρας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ως ιστορικό ερώτημα χαρακτηρίζει τον λόγο που οδηγήθηκε σε παραίτηση ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο ίδιος νωρίτερα είχε δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Παππάς ο οποίος στηρίζει την υποψηφιότητα Κασσελάκη, ανέφερε για την παραίτηση του πρώην προέδρου: «Δεν γνωρίζω τις ακριβείς συνθήκες που οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην παραίτηση. Ενώ την Κυριακή το βράδυ έκανε δήλωση ότι θα ξαναθέσει τον εαυτό του στην κρίση του κομματικού σώματος, την Πέμπτη ανακοίνωσε την παραίτησή του. Δεν γνωρίζω τι μεσολάβησε, είναι ιστορικό ερώτημα. Κάτι μεσολάβησε όμως αλλά δεν ξέρω τι» δήλωσε μιλώντας στο Action24.

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η μονομαχία Κασσελάκη-Αχτσιόγλου ο Ν. Παππάς, τόνισε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ και ότι παρά τις προστριβές που είναι λογικό να υπάρχουν, το κόμμα δεν θα οδηγηθεί σε διάσπαση και θα μείνει ενωμένο. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Διαφωνώ με τις διασπάσεις γιατί δημιουργούν αποστρατείες, απογοητεύσεις και ενδεχομένως να είναι και στα σχέδια των αντιπάλων μας».

Μιλώντας για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, έκανε λόγο για άξιο πρόεδρο: «Θεωρώ ότι ο Κασσελάκης θα είναι ένας άξιος πρόεδρος. Θα κινητοποιήσει κόσμο απ ‘όλη την Ελλάδα» είπε και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι ο ίδιος δεν βλέπει τον εαυτό του στη θέση του προέδρου της Κ.Ο. του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ