Μητσοτάκης, ΣυΡιζΑ και ΠΑΣΟΚ γίνονται ένα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά το 45% Κασελακη … ΣΥΡΙΖΑ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΠΑΣΟΚ γίνονται ένα …και μετατρέπονται απολύτως σε ίδιο κόμμα.
Woke ατζέντα, πράσινη γραφειοκρατία, επιδόματα, παγκοσμιοποίηση και φιλομεταναστευτικη πολιτική.
Του Νίκου Νικολόπουλου

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΤΣΙ …

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ … ΚΙΝΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ

Έναν άλλο πρωθυπουργό, πλήρως μεταλλαγμένο, είδαν οι πολίτες στη ΔΕΘ.         Με αυστηρό προφίλ, γεμάτος αλαζονεία, άρχισε το κήρυγμα στους πολίτες, δείχνοντας τους με το δάκτυλο.

Αλλα πριν σχολιάσουμε τα της ΔΕΘ ας σημειώσουμε δυο γραμμες για τα ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που εβαλε σε διαπραγμάτευση ο περιλάλητος ΧΑΡΒΑΝΤΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ μας !

Διπλωματικά επιζήμια αποδεικνύεται και καταγγέλεται η συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογαν…

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ;

Ας ακούσουμε τουλάχιστον εμείς στο video που παραθέτουμε , τι αποκαλύπτει ο καθηγητής Ιωαννης Μάζης μπροστά στη κάμερα

00:00 «Διπλωματικά επιζήμια η εξαίρεση της Κύπρου»

05:00 «Λάθος συμβολισμός η συνάντηση στο “σπίτι της Τουρκίας”

06:00 «Δεν καταλαβαίνω τις μυστικές συναντήσεις Γεραπετρίτη – Φιντάν»

10:00 «Εθνική ακεραιότητα και οδικός χάρτης»

Δυστυχώς όπως έγραψε ο Τουρκικός τύπος πισω απο τη πλάτη του Ελληνικού λαού & της ΒΟΥΛΗΣ , ο ΠΑΣΟΚΟΣ Γεραπετριτης είχε … μυστικές συναντήσεις με τον Τούρκο Υπ. Εξωτερικών κ. Χακάν Φιντάν.
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΦΑΟΥΛ!

A064449A FF68 4C4B A3D1 723354298B36
Ο Νίκος Νικολόπουλος

Τι συμφώνησαν στις μυστικές συναντήσεις;

Πόσες έγιναν ;

Ειναι αληθές πως εχουν συμφωνήσει οι δυο τους διζωνική, δικοινοτική Κυπριακή ομοσπονδία που καταστρατηγεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και αποτελεί σίγουρη συνταγή για καταστροφή της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Κυπριακού Ελληνισμού;

Γιατι ο Μητσοτάκης έβαλε τον ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ και άσχετο να κάνει τέτοιας μορφής ανομολόγητες υποχωρήσεις, με το μεγαλύτερο μούτρο της ΜΙΤ; Γιατί; Μήπως έχουμε ΙΧ εξωτερική πολιτική της TERNA , η μήπως του ΓΑΠ , η μήπως του ΣΗΜΙΤΗ;

Συμφωνήθηκε αποστρατικοποίηση των νησιών και συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο;

Μήπως το σχέδιο Ανάν θα μοιάζει με ευκαιρία μπροστά σε ότι συζητούν για την Κύπρο;

Υπάρχουν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι και μαθαίνουμε τις προδοσίες .

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι μούγκα.

Δυστυχώς αλλά απο τους Τούρκους δημοσιογραφους μάθαμε προ ολίγου καιρού για  την συμφωνία στη συνάντηση του Βερολίνου που ακόμα περιμένουμε τα πρακτικά…

Στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ στο ΑΙΓΑΙΟ  και δέχτηκε να υπογράψει την ΜΟΙΡΑΣΙΑ του; Ποιος θα μας απαντήσει ;
Εμείς , Ελλαδίτες και Κυπραίοι , ολόκληρος ο Ελληνισμός απανταχού της γης , πρέπει μια  νέα προδοτική συμφωνία να την αποτρέψουμε εάν εχει ένα παρόμοιο περιεχόμενο . Σε αυτή την προσπάθεια πρέπει όλοι μας να στρατευθούμε.
Το χρωστούμε στους νεκρούς ήρωες μας, στα  παιδιά μας, στις επόμενες γενιές, στην πατρίδα μας.

Με το σημερινό μας άρθρο μας θελουμε να σχολιάσουμε και να υπογραμμίσουμε και κάποιες φράσεις του Πρωθυπουργου απο την ΔΕΘ . Κάηκε είπε όχι όλη η Ελλάδα. Μόνον η Δαδιά !!!

Αλλά μην ανησυχούμε θα τα φτιάξει όλα είπε.

Γιατί όμως δεν τα έφτιαξε πριν στα 4 χρόνια που είναι Πρωθυπουργός  , αυτά που θα φτιάξει τωρα ;

Κουβέντα δεν είπε . 

Για το τι δεν έγινε μετά τον Ιανό επίσης τσιμουδιά. 

Για το τι αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών και πάλι ούτε κουβέντα.

Είπε μόνον ψέματα όπως ότι αποκατέστησε το οδικό δίκτυο του Πηλίου.

Εκείνο πάντως που φάνηκε είναι , πως βρήκε ευκαιρία να ενισχύσει τους ξένους τραπεζίτες με την υποχρεωτική ασφάλιση και μάλιστα ανεξάρτητα του αν είναι αναγκαία. Ναι ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ ανακοίνωσε ότι η ασφάλιση για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις πρέπει να καταστεί άμεσα υποχρεωτική, ενώ σειρά θα πάρει και η υποχρεωτική ασφάλιση για όλες τις κατοικίες.

Εκτός όμως απο τα ψέματα υπάρχουν και οι ξεροκεφαλες αλήθειες .

Αλήθεια είναι ότι μολις πρόσφατα έδωσε τις αποζημιώσεις του Ιανου …

Αλήθεια ειναι πως χορτάσαμε μόνον ενθουσιώδη χειροκροτήματα από τους υμέτερους βολεμένους  και πως είναι  άριστη η επικοινωνιακή πολιτική που είναι  πληρωμένη αδρά απο εμας στον ΞΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ … ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ !

Τουτέστιν , με βάση τα λεγόμενα του , δεν φταίει ο ίδιος που δεν έκανε τα έργα μετά τον Ιανο, αλλά οι “ανίκανοι” Έλληνες καθηγητές, τεχνικοί κτλ.

Αθώος δηλαδή είναι ο ίδιος και οι συν αυτώ που δεν έκαναν τα απαιτούμενα φράγματα, αναχώματα, καθαρισμούς κτλ.

Από επικοινωνία είπαμε σκίζει.

Αλλά για το τι αντιμετωπίζουν σήμερα οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών δεν ακούστηκε ούτε κουβέντα.

Δυστυχώς είπε ψέματα ακόμα και για το ότι αποκατέστησε το οδικό δίκτυο του Πηλίου…

Επιβεβαίωσε όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης την πρόθεση της κυβέρνησης του για θέσπιση νέου φόρου με πρόσχημα τις φυσικές καταστροφές, όπως είχε προαναγγείλει ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ κ.Αλέξης Πατέλης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απο την ΔΕΘ μάς κούνησε για μια ακόμη φορά το δάχτυλο για ατομική ευθύνη όλων των Ελλήνων καθώς, όπως είπε, «οι πολίτες πρέπει να γίνουμε μέτοχοι της δημόσιας ευθύνης». Η κυβέρνηση, και δυστυχώς για τον λαό που μόλις χθες ψήφισε, διαχέει όπως πάντα μέσω των γνωστών μέσων, προθέσεις επιπρόσθετης φορολόγησης, περικοπής επιδομάτων και ποιός να ξέρει τι άλλο, λόγω των καταστροφών.

Σε μια ελεύθερη μετάφραση ο λαός φταίει τόσο για την κακοκαιρία Daniel όσο και για τις συνακόλουθες καταστροφές! Πρωτίστως, όμως, με βάση το σκεπτικό του πρωθυπουργού οι πολίτες ευθύνονται για τους 17 νεκρούς που θρηνεί η χώρα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βαλθεί να στείλει στο… φρενοκομείο τους πολίτες! Εμπνεύστηκε και ίδρυσε το περίφημο «επιτελικό κράτος», με διευρυμένες εξουσίες στο πρωθυπουργικό επιτελείο με τους τρεις παντοδύναμους υπουργούς Επικρατείας και τα στελέχη του γραφείου του αλλά  δημιούργησε και το μεγαλύτερο υπουργικό συμβούλιο της Ευρώπης με 62 υπουργούς και υφυπουργούς.

Ένα υπουργικό συμβούλιο που λειτουργεί ως ομάδα διεκπεραιωτών των αποφάσεων του Μαξίμου και ως «αλεξικέραυνο» στην οργή των πολιτών, κάθε φορά που μια άνωθεν πολιτική απόφαση «πέφτει στα βράχια» ή καταλήγει σε εθνική καταστροφή. Για δε τη συνοχή δε του κυβερνητικού σχήματος ούτε λόγος. Οι μισοί υπουργοί δεν μιλούν με τους άλλους μισούς, οι καβγάδες είναι καθημερινοί και η μετακύλιση ευθυνών από υπουργείο σε υπουργείο μόνιμο φαινόμενο.

Και η δεύτερη κυβερνητική θητεία θυμίζει το «ντίλι ντίλι, που ήρθε και ο ποντικός και πήρε το φυτίλι μέσα από το καντήλι».                                     «Έφυγε ο Βαρβιτσιώτης και ήρθε ο Χρ. Στυλιανίδης, που τον «έκραξε» ο Κικίλιας, που τον κυνηγά ο Δένδιας…» και πάει λέγοντας.

Μπροστά σ’αυτη την κατάσταση τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς με ένα συγκλονιστικό άρθρο με το οποίο εγκαλεί και τον ίδιο τον πρωθυπουργό που θεωρεί  ότι το ποσοστό που πήρε στις πρόσφατες εκλογές, ήταν το ελευθέρας για να διορίσει οποιονδήποτε ανίκανο και ελαφρύ σε θέσεις ευθύνης.

Ο Παπαχελάς επιτίθεται και σε όλο το θίασο υπουργών,βουλευτών,περιφερειαρχών και δήμαρχων,οι οποίοι είναι καλοί για τα πανηγύρια, αλλά ανίκανοι, όταν γίνεται η στραβή.

Το άρθρο είναι πραγματικά ένας συναγερμός.

Ο διευθυντής της ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΗΣ Καθημερινής δεν χαρίζεται και σε όσους τοποθετούν σε θέσεις ευθύνης πρόσωπα , με γνώμονα τις σέλφι και τα πανηγύρια…
Φωτογραφίζοντας καθαρά τον πρωθυπουργό. του τικ τοκ και των σέλφι…

Επικοινωνιακά φάουλ και αστοχίες κυβερνητικών, μια αίσθηση αποδιοργάνωσης που, όπως παραδέχονται γαλάζια στελέχη, αποπνέεται προς τους πολίτες και, πρωτίστως, τα γεγονότα στο επίπεδο της αντιμετώπισης των φυσικών καταστροφών βαραίνουν όλο και περισσότερο το κλίμα στη ΝΔ.

Τέλος μετά το 45% Κασελακη…ΣΥΡΙΖΑ…και ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΠΑΣΟΚ γίνονται ένα …

και μετατρέπονται απολύτως στο ίδιο κόμμα. Woke ατζέντα, πράσινη γραφειοκρατία, επιδόματα και φιλομεταναστευτικη πολιτική.

Βρήκε το ταίρι του ο Μητσοτάκης …
Ο χωρίς αξίες κ σεβασμό απεναντι στις αρχές της Χριστιανοδημοκρατιας και της πατριωτικής  λαϊκής δεξιάς  της παράταξης του Κωνσταντινου Καραμανλή, ο αριβίστας Πρωθυπουργός που άλλαξε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού…βρήκε ομότεχνο και ομοϊδεάτη που παίζει με τα ίδια μέσα και χρησιμοποιεί τους ίδιους τρόπους  και τα ίδια «κόλπα » …
Δεν άλλαξε ο λαός πιστεύω! Ο λαός δεν αντέχει άλλο να βλέπει την ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ να σκορπιζει πόνο και ανέχεια για χάρη των υπερκερδών και αντέδρασε αλλόκοτα μιμούμενος την συστημική πολιτικη τάξη.
Με τη μαζική συμμετοχή και την ψήφο του στο Κασελακη έστειλε τριπλό μήνυμα.
Στις ομπρέλες κ τις τρύπιες σαμπρέλες ότι η πλάκα τελείωσε !
Στον Ανδρουλάκη ότι το ΚΙΝΑΛ όσο θα ειναι ΤΣΟΝΤΑ της ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
θα παραμένει ένα μικρό κόμμα για τα θελήματα !
Στον ΜΗ ΑΓΑΠΗΤΟ μου Μητσοτάκη του διεμήνυσε ότι τωρα αρχίζει το πάρτυ !
ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΟΜΟΤΕΧΝΟ ΤΟΥ
και ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ !!!
Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί ο Μητσοτάκης αφού αυτός από την μέρα που εξελέγη πρόεδρος έκανε τα πάντα και εκπαίδευσε το λαό έτσι να σκέφτεται , έτσι να αξιολογεί και κάπως έτσι να ψηφίζει .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ