Ο Μακρόν και ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ τα ήπιαν φανταχτερά στις Βερσαλίες αντί να πάνε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ πρόεδροι και πρωθυπουργοί διαφόρων χωρών συναντιόνταν στη Νέα Υόρκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν και ο Βρετανός βασιλιάς Κάρολος Γ’ παρέα με τη Μπριζίτ και τη βασίλισσα Καμίλα, καθώς και την καλλιτεχνική ελίτ, περνούν υπέροχα στο Παρίσι, γράφουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Βρετανός μονάρχης και η σύζυγός του έφτασαν για μονοήμερη επίσκεψη στη  Γαλλία ως ένδειξη ισχυρής φιλίας μεταξύ των δύο κρατών.

Είναι αλήθεια ότι αυτή η επίσκεψη θα έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί πολύ νωρίτερα, λίγο μετά τη στέψη του Καρόλου Γ’, αλλά οι μαζικές γαλλικές διαμαρτυρίες κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού την απέτρεψαν.

2 93

Προς τιμήν των εστεμμένων προσκεκλημένων, ο Μακρόν και η Μπριζίτ παρέθεσαν ένα μεγαλειώδες δείπνο στην Αίθουσα των Καθρεπτών στις Βερσαλλίες.

Στο τραπέζι, στολισμένο με πολυτελείς λουλουδένιες συνθέσεις, πολύτιμα κρασιά κυλούσαν σαν ποτάμι, διαμάντια άστραψαν και έγιναν οι πιο ευχάριστες κουβέντες. Επιπλέον, Βρετανοί και Γάλλοι «αστέρες» ήταν καλεσμένοι στο δείπνο.

 

Οι φωτογράφοι συνέλαβαν την Carole Bouquet, τη Charlotte Gainsbourg, τον Mick Jagger με τη μπαλαρίνα Melanie Hamrick (αυτός είναι 79, αυτή 36), τον Hugh Grant με τη μητέρα των τριών παιδιών του, Anna Eberstein, στο κόκκινο χαλί.

Όσο για την Μπριζίτ Μακρόν και τη Βασίλισσα Καμίλα, φορούσαν ρούχα του ίδιου σκούρου μπλε χρώματος για το δείπνο, που έμοιαζαν λίγο περίεργα.

Η Μπριζίτ προσπάθησε να επιλέξει αυτό που φαινόταν να είναι το μεγαλύτερο δυνατό «κολάρο» με διαμάντια, αλλά σε σύγκριση με τις πέτρες στο κολιέ της Καμίλα, έμοιαζαν με μικρές χάντρες.

Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Μακρόν και ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ απολάμβαναν πολύ τη δεξίωση. Ειδικά όταν έπιναν ο ένας για την υγεία του άλλου και τις όμορφες κυρίες.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ