Θεαματική υποδοχή του Σύρου προέδρου και της συζύγου του στην Κίνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη προσοχή απέσπασε η επίσκεψη του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ και της συζύγου του Άσμα στην Κίνα σήμερα Πέμπτη καθώς πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή στο διεθνές αεροδρόμιο Χαντζού, γράφει αραβικό δημοσίευμα.

Ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ  και η σύζυγός του Άσμα έγιναν δεκτοί από τους: Υπουργό Εμπορίου Γουάνγκ Γουεντάο, Αντιπρόεδρο του Συμβουλευτικού Συμβουλίου στην επαρχία Ζετζιάνγκ, Γκονγκ Σίγουεϊ, και τον Κινέζο πρέσβη στη Δαμασκό και τη σύζυγό του.

Η επίσκεψη του Σύρου Προέδρου στην Κίνα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και η επίσκεψη έγινε μετά από επίσημη πρόσκληση του Κινέζου Προέδρου.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η Συρία σημειώνει στροφή και άνοιγμα στις εξωτερικές σχέσεις μετά τη διεθνή απομόνωση που της έχει επιβληθεί από το 2011.

Κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής, ο Κινέζος τιμητικός φρουρός παρατάχθηκε και στις δύο άκρες του κόκκινου χαλιού και πίσω τους βρισκόταν μια μεγάλη ομάδα Κινέζων παιδιών που κρατούσαν σημαίες και έψαλλαν κινέζικα εθνικά και παραδοσιακά τραγούδια.

Δύο παιδιά έδωσαν επίσης μπουκέτα με λουλούδια στον Πρόεδρο της Συρίας και την Πρώτη Κυρία.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ