Εντυπωσιάζει η θέρμη με την οποια ο Αδωνις Γεωργιαδης υπερασπίζεται τον Νίκο Φιλη του Συριζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορεί ο Άδωνις Γεωργιάδης εδώ και δύο ημέρες να μην βρήκε ούτε μία λέξη για να υπερασπιστεί τον ευεργέτη του, Κυριάκο Μητσοτάκη στις επιθέσεις που δέχτηκε από την αντιπολίτευση για την στάση του στην Νέα Υόρκη, έγινε όμως έξαλλος για να υπερασπίσει το Νίκο Φίλη.

Όσοι βρέθηκαν σήμερα στη Βουλή, κυριολεκτικά έπαθαν πολιτισμικό σοκ. Ο Άδωνις μαινόμενος, επιτέθηκε στην Θεοδώρα Τζάκρη, εξαπολύοντας παράλληλα έναν ύμνο για το ήθος, την προσωπικότητα και την προσφορά του πρώην υπουργού του ΣυΡιζΑ, Νίκου Φίλη!

Ο υπουργός του Κυριάκου, παρέθεσε τις αρετές του στέλεχος του ΣυΡιζΑ, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Φίλης είναι ο άνθρωπος που έχτισε την αριστερά από τα «γεννοφάσκια» του και πως ουδείς δικαιούται να του επιτίθεται.

Είχε προηγηθεί η αποκαθήλωση του Γιώργου Παπανδρέου, του ανθρώπου που πρακτικά ανέδειξε το άστρο του Άδωνι, κάνοντας τον υπουργό στην κυβέρνηση Παπαδήμου…

Μπορεί η σημερινή κραυγαλέα επίθεση φιλίας του Άδωνι στο Νίκο Φίλη, να φαίνεται ακατανόητη, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Ο Νίκος Φίλης είναι βασικό συστατικό ενός πολιτικού συστήματος που έχει τον Άδωνι για υπουργό.

Όσο εισπράττει ο ένας, θα συνεχίζει να εισπράττει και ο άλλος.

Πηγη: Κύριος Μαξιμος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ