Συλλήψεις στην Κροατία οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τα επεισόδια στην Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην σύλληψη 9 οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προχώρησαν οι Αρχές της Κροατίας, έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε για τα έκτροπα από χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια και την δολοφονία του φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με την κροατική εφημερίδα «Jutarnji List», οι ελληνικές Αρχές έχουν ζητήσει την έκδοση δέκα μελών των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς έχουν εκδοθεί και ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας, από την Παρασκευή πηγή κοντά στους «Bad Blue Boys», τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμο, επιβεβαίωσε ότι εκδόθηκαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης χωρίς να έχουν γίνει γνωστές οι κατηγορίες με τις οποίες βαρύνονται. Πρόκειται για Κροάτες οπαδούς που είχαν καταγραφεί κατά την είσοδό τους στην Ελλάδα. Τα ονόματάτους δόθηκαν στις ελληνικές Αρχές από την κροατική Αστυνομία προτού αναχωρήσουν για την Ελλάδα. Κατάφεραν, ωστόσο, να διαφύγουν από την χώρα μας μετά τα επεισόδια.

Από την πλευρά τους οι Κροάτες αναφέρουν ότι οι Αρχές της χώρας ενήργησαν σύμφωνα με το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και έπραξαν ό,τι ζήτησε η Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ