Βενζινη: Σύντομα θα αγγίξει τα 2,20 ευρω

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομάζουν οι εκτιμήσεις για την τιμή της βενζίνης το επόμενο διάστημα καθώς κινείται σε ανοδική πορεία, την ώρα μάλιστα που η ακρίβεια χτυπά αλύπητα τα ελληνικά νοικοκυριά.

Ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1 και έκανε μια εφιαλτική πρόβλεψη: Σύντομα θα δούμε την αμόλυβδη στα 2,20 ευρώ το λίτρο!  Όπως είπε: «Δεν υπάρχουν καλές ειδήσεις εδώ και καιρό ώστε να ρίξουν τις τιμές, αντιθέτως οι κινήσεις της Ρωσίας συντηρούν το ράλι ανόδου στις διεθνείς τιμές και ακόλουθα στις λιανικές τιμές των καυσίμων παγκοσμίως».

Ο κ. Παπαγεωργίου μίλησε για «νευρική περίοδο όσον αφορά στα καύσιμα», συμπληρώνοντας: «Μέσα σε 2,5 μήνες έχουν αυξηθεί 20 λεπτά οι τιμές. Δυστυχώς, θα είναι μια παρατεταμένη περίοδος ανόδου των τιμών και θα ξαναδούμε την τιμή της βενζίνης στα 2,20 ευρώ ανά λίτρο».

Για το πετρέλαιο θέρμανσης ο κ. Παπαγεωργίου ανέφερε πως «η τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης θα είναι στα 1,45 ευρώ ανά λίτρο». Ο πρόεδρος των πρατηριούχων Αττικής επισήμανε: «Η τιμή αυτή είναι απαγορευτική για τους περισσότερους καταναλωτές, δεν θα υπάρχουν παραγγελίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ