Οι Αλβανοί δεν ξέρουν από πού ήρθαν: Αλβανός σχολιαστής παροτρύνει τον Έντι Ράμα να κλείσει τηλεοπτικούς σταθμούς που λένε αυτό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«… Πώς μπορώ να τους επιτρέψω να λένε ψέματα για την ιστορία της Αλβανίας, πώς μπορεί να λειτουργεί  ένας αλβανικός  τηλεοπτικός σταθμός που λέει ότι οι Αλβανοί δεν ξέρουν από πού ήρθαν;».

Ο  σχολιαστής και δικηγόρος Σπάρτακ Νγκιέλα, καλεσμένος στο Dritare TV, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Edi Rama να ανακαλέσει την άδεια των τηλεοπτικών σταθμών που προσκαλούν στο στούντιο αντιαλβανικές προσωπικότητες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα τέτοιο μέτρο πρέπει να ληφθεί γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που καλούνται στο στούντιο και να λένε ψέματα για την ιστορία της Αλβανίας.

Ο Νγκιέλα τόνισε επίσης ότι σε καμία δυτική χώρα δεν μπορείς να μιλάς σε τηλεοπτικό στούντιο εναντίον της χώρας σου.

«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει ενάντια στο εθνικό συμφέρον. Έκανα έκκληση στον Ράμα ότι όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί που φέρνουν αντιαλβανούς στο στούντιο τους και τους βάζουν να μιλήσουν, να τους αφαιρέσουν την άδεια και να μην επιτρέπουν τη μετάδοσή τους.

Μιλάει κανείς ενάντια στο εθνικό συμφέρον σε μια δυτική χώρα; Γιατί η δημοκρατία είναι εναντίον μου; Να τα κλείσει ο πρωθυπουργός. Αυτό είναι το μέτρο σε όλο τον κόσμο.

Πώς μπορώ να τους επιτρέψω να λένε ψέματα για την ιστορία της Αλβανίας, πώς μπορώ να λειτουργεί ένας αλβανικό σταθμός που λέει ότι οι Αλβανοί δεν ξέρουν από πού ήρθαν.

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται συχνά φωνές για την ιστορική προέλευση των Αλβανών και την εγκατάστασή τους στη δυτική πλευρά της Χερσονήσου του Αίμου.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ